Yakamoz Müzik yorumlar

Yakamoz Müzik yakın Doç.Dr. Halil Ürün Caddesi, Yazır Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42300

  • Adres: Şeyh Şamil, Konyapark AVM, Doç. Dr. Halil Ürün Cd., 42250 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 545 434 73 06
  • Enlem, Boylam: 37.9487042, 32.5027237

Yakamoz Müzik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yakamoz Müzik yorumlar

Kalite asla tesadüf değildir. İçten, samimi, güler yüzlü hocaları ile müziğe dair aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Müziğin sanatını ruhunuzun en derinlerinde hissedebileceğiniz bir sanat merkezi ve aldığınız eğitimin her anının … Daha fazla

Müziksiz bir hayat susuz bir hayata benzer insanın her anınını yansıtan şeydir müzik o yüzden bizi bu kadar güzel şeyle buluşturduğu için başta Murat hocaya çok teşekkür ediyorum eline emeğine sağlık hocam???? …

Ruhunuza eşlik eden, huzur veren nezih bi ortam. Müziğe dair her şey burada. Vur teline konuşsun sazın Murat hocam...

2023-09-19 Ahmet

Kalite asla tesadüf değildir. İçten, samimi, güler yüzlü hocaları ile müziğe dair aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Müziğin sanatını ruhunuzun en derinlerinde hissedebileceğiniz bir sanat merkezi ve aldığınız eğitimin her anının güzel olmasını sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023-09-19 Ali

Müziksiz bir hayat susuz bir hayata benzer insanın her anınını yansıtan şeydir müzik o yüzden bizi bu kadar güzel şeyle buluşturduğu için başta Murat hocaya çok teşekkür ediyorum eline emeğine sağlık hocam????

2023-09-19 Ayşe

Ruhunuza eşlik eden, huzur veren nezih bi ortam. Müziğe dair her şey burada. Vur teline konuşsun sazın Murat hocam...

2023-10-04 Fatma

Elinden gelen her şeyi yapacağına güvenebileceğiniz, işinde son derece profesyonel ve tutkulu bir ekiple çalışıyorlar. Kaliteli müzik eğitimi almak isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-10-09 Hasan

Yıllardır gitar çalma hayalimi gerçekleştirmek için bu okula başvurdum ve kararımın ne kadar doğru olduğunu her gün biraz daha anlıyorum. Kendimi geliştirmek ve müziği daha derinlemesine öğrenmek için mükemmel bir yer.

2023-10-14 Hülya

Çok samimi bir atmosferde eğitim almak gerçekten çok keyifli. Öğretmenler burada gerçekten öğrencileriyle ilgileniyor ve onları destekliyor. Herhangi bir müzik eğitimi almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-19 Mehmet

Yakamoz Müzik Müzik Okulu gerçekten profesyonel bir kurum. Hem öğretmenlerin hem de personelin samimiyeti ve yardımseverliği gerçekten takdire şayan. Burada aldığım eğitimin kalitesinden ve öğrencilere sağladığı destekten çok memnunum.

2023-10-24 Zeynep

Burada müzikle ilgili her şeyi öğrenmek mümkün. Eğitmenler gerçekten çok deneyimli ve bilgili. Ayrıca dersler çok eğlenceli ve interaktif. Bu okula katıldığım için çok mutluyum.

2023-10-29 Metin

Bir müzik okulundan bekleyebileceğiniz her şeyi sunan bir yer. Farklı enstrümanlarla ilgili dersler almak harika bir deneyim oldu benim için. Okulun atmosferi de çok güzel.

2023-11-03 Ayhan

Okulda ders almak gerçekten bir zevk. Hocalar öğrencilere çok yardımcı oluyor ve her zaman destek veriyorlar. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Meltem

Yakamoz Müzik Müzik Okulu'na katılmaktan ve burada eğitim almaktan çok memnunum. İşini seven ve öğrencilere çok önem veren harika bir öğretmen ekibi var. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-13 Erdem

Burada müzik eğitimi almak gerçekten çok keyifli. Hocalar çok profesyonel ve bilgili. Tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yakamoz Müzik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?