Xdream Rafting Restaurant yorumlar

Xdream Rafting Restaurant yakın Pelitdibi, Karabük, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Bozyaka, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 534 706 55 70
  • Web sitesi: xdreamadventures.com
  • Enlem, Boylam: 37.1208534, 31.2094879

Xdream Rafting Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Xdream Rafting Restaurant yorumlar

Doğa harikası bir yer, gerçekten işlerini hakkıyla yapan, her türlü konforu müşteriye sunan ve sizin isteğiniz doğrultusunda botun üstünde geçireceğiniz keyifli eğlenceli 3 saat.. … Daha fazla

Rafting was really good for a family of 5 (ages 46 to 8). From hotel it took ~1h20 to get to there (with a 15 min drink & loo stop). … Daha fazla

Amazing experience with amazing stuff. We had the lady instructor (unfortunately, I don't remember her name) who was wonderful, super cheerful, happy, and friendly!

2023-09-23 Mehmet

Doğa harikası bir yer, gerçekten işlerini hakkıyla yapan, her türlü konforu müşteriye sunan ve sizin isteğiniz doğrultusunda botun üstünde geçireceğiniz keyifli eğlenceli 3 saat..

2023-09-23 Ayşe

Rafting was really good for a family of 5 (ages 46 to 8). From hotel it took ~1h20 to get to there (with a 15 min drink & loo stop).

2023-09-23 Ali

Amazing experience with amazing stuff. We had the lady instructor (unfortunately, I don't remember her name) who was wonderful, super cheerful, happy, and friendly!

2023-10-08 Fatma

The staff at Xdream Rafting were extremely helpful and friendly. They made sure everyone felt safe and had a good time. The facilities were clean and well-maintained. The rafting experience was fun and exciting. Overall, it was a great experience and I would highly recommend it.

2023-10-13 Mustafa

My family and I had a wonderful time rafting at Xdream Rafting. The staff were knowledgeable and friendly, and the facilities were clean and well-maintained. The rafting experience itself was thrilling and enjoyable. I would definitely recommend Xdream Rafting to anyone looking for a fun outdoor activity.

2023-10-18 Emine

Çok güzel bir rafting deneyimi yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve herkesin güvende ve eğlenceli bir zaman geçirmesini sağladılar. Tesisler temiz ve düzenliydi. Rafting deneyimi heyecan verici ve keyifliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Cem

Ailemle birlikte Xdream Rafting'te harika bir zaman geçirdik. Çalışanlar bilgili ve dostça davrandı, tesisler temiz ve düzenliydi. Rafting deneyimi kendisi heyecan verici ve keyifliydi. Herkese eğlenceli bir açık hava etkinliği arayanlara Xdream Rafting'i kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Zeynep

Xdream Rafting'teki personel son derece yardımcı ve dostça davrandı. Herkesin kendini güvende hissetmesini ve iyi zaman geçirmesini sağladılar. Tesisler temiz ve düzenliydi. Rafting deneyimi eğlenceli ve heyecan vericiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Mehmet

Çok güzel bir doğa turu oldu, çalışanlar çok özenli ve iyi niyetle yaklaşıyorlar. Tesisler çok temiz ve konforlu. Rafting deneyimi çok eğlenceli ve heyecan vericiydi. Her şey için teşekkür ederim!

2023-11-07 Ayşe

Xdream Rafting'te harika bir aile zamanı geçirdik. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Rafting deneyimi kendisi heyecan verici ve keyifliydi. Kesinlikle Xdream Rafting'i harika bir açık hava etkinliği arayan herkese tavsiye ederim.

2023-11-12 Ali

Rafting was an amazing experience at Xdream Rafting. The staff were friendly and helpful, and the facilities were clean and well-maintained. The overall atmosphere was great and our family had a lot of fun. We would definitely recommend it to others.

2023-11-17 Fatma

The staff at Xdream Rafting were very professional and made us feel safe throughout the rafting experience. The facilities were clean and comfortable. The rafting itself was exciting and enjoyable. Overall, it was a fantastic experience and I would highly recommend it.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Xdream Rafting Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?