Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu yorumlar

Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu yakın Semizkumlar Mahallesi, Silivri, Istanbul, Marmara Region, 34570

  • Adres: Semizkumlar, Kartal Sk., 34570 Silivri/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 546 979 58 18
  • Web sitesi: windsurftr.com
  • Enlem, Boylam: 41.07201, 28.1608328

Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu yorumlar

Üç kişi olarak dört saatlik başlangıç eğitim aldık. Hakan hoca ve çırağı bu süreçte bize eşlik etti. Teorik eğitim aldıktan sonra küçük bir simülasyonun ardından yelkenlerimizi açtık. Başlangıç eğitimini aldığımız alanda yüzen insanlar … Daha fazla

İlgisi bilgi ve tecrübeleriyle profesyonel ortamda denizin ve kumun keyfini çıkarabileceğiniz kendinize en güzel hobi edinebileceğiniz samimi bir ortam

2023-09-19 Hakan Kılıç

Üç kişi olarak dört saatlik başlangıç eğitim aldık. Hakan hoca ve çırağı bu süreçte bize eşlik etti. Teorik eğitim aldıktan sonra küçük bir simülasyonun ardından yelkenlerimizi açtık. Başlangıç eğitimini aldığımız alanda yüzen insanlar … Daha fazla;

2023-09-19 Emre Yıldırım

İlgisi bilgi ve tecrübeleriyle profesyonel ortamda denizin ve kumun keyfini çıkarabileceğiniz kendinize en güzel hobi edinebileceğiniz samimi bir ortam

2023-09-28 Ece

Okulda üç kişi olarak dört saatlik başlangıç eğitimi aldık. Hakan hoca ve çırağı bu süreçte bize yardımcı oldular. Teorik eğitimden sonra simülasyon yaparak pratiğe geçtik. Başlangıç eğitimi alan alan gerçekten güzel ve rahattı. Kendimizi güvende hissettik.

2023-09-28 Melis

Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu Sörf Okulu'nda üç kişilik bir grupla dört saatlik başlangıç eğitimi aldım. Hakan hoca ve çırağı süreç boyunca son derece ilgilendi. Teorik eğitimi aldıktan sonra pratik yapma şansımız oldu. Okulun denizde yüzen insanlarla çevrili olması deneyimi daha keyifli hale getirdi. Öğrenmek isteyenlere tavsiye ederim.

2023-10-18 Ayşe

Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu Sörf Okulu'nda üç kişilik bir grupla başlangıç eğitimi aldık. Hakan hoca ve çırak süreç boyunca yanımızdaydı. İlk teorik eğitimin ardından pratik yapma fırsatı bulduk. Eğitim alanı yeterli ve güvenliydi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-28 Emre

Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu Sörf Okulu'nda eğitim aldım. Hakan hoca ve çırağı gerçekten deneyimli ve ilgili insanlar. Sörf yapmak için çok güzel bir ortam hazırlanmış. Denize ve kuma yakın olmak harika bir deneyim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Mert

Okulda dört saatlik başlangıç eğitimi aldım. Hakan hoca ve çırağı süreç boyunca bize yardımcı oldular. Teorik eğitimden sonra simülasyon yaparak pratik yaptık. Başlangıç eğitimi alanı güvenliydi ve eğitim verimliydi. Sörfe yeni başlayanlar için güzel bir seçenek.

2023-11-17 Eren

Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu Sörf Okulu'nda üç kişilik bir grupla dört saatlik başlangıç eğitimi aldık. Hakan hoca ve çırağı süreç boyunca son derece ilgilendi. Teorik eğitimi aldıktan sonra pratik yapma fırsatımız oldu. Okuldaki deniz ortamı gerçekten keyifliydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Windsurf TR Rüzgar Sörfü Okulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?