Wind Academy yorumlar

Wind Academy yakın Yalıkavak, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48990

  • Adres: Bodrum, Plaj Cd. No:86, 48990 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 532 391 79 87
  • Web sitesi: wind-academy.com
  • Enlem, Boylam: 37.109955, 27.293

Wind Academy, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Wind Academy yorumlar

Nice, cosy place close to the small marina. Wind surf lessons from basic to advanced level by experienced trainers (also in English) Mrs. Seda cooks delicious meatballs and serve them with salad and fries on the plate. No worries they have … Daha fazla

İşleten Fevzi bey ve Seda hanımın samimiyeti ve güler yüzlü olmaları makanı muhteşem kılıyo.Mutfağın her detayı ile Seda hanım ilgilenip,yemekler kendisinin lezzetli ellerinden çıkıyo.Yalıkavak körfezinin en kaliteli,en uygun sörf klübü diyebilirim.Ayrıca çocuklar ile ilerişimleride muhteşem.

Bodrumun en huzurlu mekanı olabilir. Yemekler süper, servis süper, surf öğrenmek , dinlenmek için mükemmel. Herşeyden önemlisi, Bodrum’da kaliteli kalan nadir mekanlardan ve nadir insanlardan Seda Hanım ve Fevzi Bey bu mekanı özel yapıyor. Kesinlikle denenmeli. #Zander ???? …

2023-09-28 Fevzi

İşleten Fevzi bey ve Seda hanımın samimiyeti ve güler yüzlü olmaları makanı muhteşem kılıyo.Mutfağın her detayı ile Seda hanım ilgilenip,yemekler kendisinin lezzetli ellerinden çıkıyo.Yalıkavak körfezinin en kaliteli,en uygun sörf klübü diyebilirim.Ayrıca çocuklar ile ilerişimleride muhteşem.

2023-09-28 Ayşe

Bodrumun en huzurlu mekanı olabilir. Yemekler süper, servis süper, surf öğrenmek , dinlenmek için mükemmel. Herşeyden önemlisi, Bodrum’da kaliteli kalan nadir mekanlardan ve nadir insanlardan Seda Hanım ve Fevzi Bey bu mekanı özel yapıyor. Kesinlikle denenmeli. #Zander ????

2023-10-13 Emine

Bodrum'un en huzurlu mekanı olabilir. Yemekler süper, servis süper, surf öğrenmek , dinlenmek için mükemmel. Herşeyden önemlisi, Bodrum'da kaliteli kalan nadir mekanlardan ve nadir insanlardan Seda Hanım ve Fevzi Bey bu mekanı özel yapıyor. Kesinlikle denenmeli. #Zander ????

2023-10-13 Halil

Güler yüzlü hizmetleri mükemmel. Özverili ve ilginç bir ekibe sahip olmaları en başta rağbet etme sebebim oldu. Deniz kıyısında olmaları, hoş bir ortama sahip olmaları da cabası. Tavsiye ediyorum.

2023-11-02 Mehmet

İyi bir deneyim oldu. Su sporlarına ilgi duyanlara göre harika bir mekan. Personel dost canlısı ve profesyonel. Fiyatlar ise oldukça makul.

2023-11-07 Ayşe

Güzel bir yer. Denize yakın olması büyük bir avantaj. Personel her konuda yardımcı oluyor ve dikkatli davranıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Ali

Sörf okulu için harika bir yer. Eğitimciler deneyimli ve becerikli. Öğrenmek isteyenler için mükemmel bir seçenek.

2023-11-17 Fatma

Mükemmel bir deneyimdi. Sadece tekne turu değil, aynı zamanda güzel bir öğle yemeği de sunuyorlar. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-22 Ahmet

Yemekler harika. Taze ve lezzetli. Servis hızlı ve personel çok yardımcı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-27 Sevda

Yerel ve lezzetli yemekler sunan harika bir restoran. Atmosfer çok sıcak ve rahat. Fiyatlar da oldukça makul.

2023-12-02 Özgür

Harika bir deneyimdi. Personel çok dost canlısı ve yardımcı. Sörf dersleri için harika bir yer.

2023-12-07 Derya

Hem rahat hem de lezzetli bir deneyim yaşadık. Sadece sörf dersi almak isteyenlere değil, aynı zamanda sakin bir yerde güzel bir gün geçirmek isteyenlere de tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Wind Academy?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?