WICON ROBOT VE KAYNAK OTOMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. yorumlar

WICON ROBOT VE KAYNAK OTOMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. yakın Fevziçakmak Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42050

  • Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi No:244 T.M.O, Karşısı, 42000 Karatay/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 357 00 00
  • Enlem, Boylam: 37.9315535, 32.5352453

WICON ROBOT VE KAYNAK OTOMASYON SİSTEMLERİ A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
WICON ROBOT VE KAYNAK OTOMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. yorumlar
2023-09-21 Emre

İlk izlenim ve atmosfer etkileyiciydi, ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi, tesis ve olanaklar harikaydı, bekleme süresi ve rezervasyonlar kolaydı, ortam ve dekor çok hoştu, genel deneyimim mükemmeldi, müşteri hizmetleri ve personel çok yardımseverdi, kendi deneyimlerim olumluydu, para karşılığında değerliydi.

2023-09-21 Ayşe

Ürün ve hizmet kalitesi iyi, tesis ve olanaklar güzeldi, bekleme süresi ve rezervasyonlar kolaydı, ortam ve dekor hoştu, genel deneyimim memnun ediciydi, müşteri hizmetleri ve personel yardımseverdi, kendi deneyimlerim olumluydu, para karşılığında değerliydi.

2023-09-21 Mehmet

İlk izlenim ve atmosfer iyi, ürün ve hizmet kalitesi memnun ediciydi, tesis ve olanaklar iyiydi, bekleme süresi ve rezervasyonlar kolaydı, ortam ve dekor güzeldi, genel deneyimim olumluydu, müşteri hizmetleri ve personel yardımseverdi, kendi deneyimlerim olumluydu, paranın karşılığını veriyordu.

2023-11-05 Atilla

İlk izlenim ve atmosfer idare eder, ürün ve hizmet kalitesi tatmin ediciydi, tesis ve olanaklar iyi, bekleme süresi ve rezervasyonlar kolaydı, ortam ve dekor hoştu, genel deneyimim olumluydu, müşteri hizmetleri ve personel yardımseverdi, kendi deneyimlerim olumluydu, para karşılığında değerliydi.

2023-11-15 Ceyda

İlk izlenim ve atmosfer idare eder, ürün ve hizmet kalitesi tatmin ediciydi, tesis ve olanaklar iyiydi, bekleme süresi ve rezervasyonlar kolaydı, ortam ve dekor hoştu, genel deneyimim olumluydu, müşteri hizmetleri ve personel yardımseverdi, kendi deneyimlerim olumluydu, para karşılığında değerliydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? WICON ROBOT VE KAYNAK OTOMASYON SİSTEMLERİ A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?