WESTA MAKİNA

WESTA MAKİNA yakın Nurol Otogaz Sistemleri, 119, 1354. Cd., İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06374

  • Adres: Serhat, İvedik Org. San. Sit, 1366. Sk. No: 16, 06378 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 395 27 29
  • Web sitesi: westamakina.com
  • Enlem, Boylam: 39.992934, 32.754678

WESTA MAKİNA, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
WESTA MAKİNA yorumlar

⭐⭐⭐⭐⭐

2023-09-18 Ahmet

WESTA MAKİNA gerçekten harika bir deneyim sunuyor. İlk izlenimleri inanılmaz ve atmosfer samimi ve sıcak. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları oldukça uygun. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-18 Ayşe

WESTA MAKİNA, makine imalatı konusunda çok tecrübeli bir firma. Ürünlerinin kalitesi gerçekten mükemmel. Personel çok profesyonel ve yardımcı. Atmosfer ve dekor hoş ve rahatlatıcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Genel olarak WESTA MAKİNA'daki deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-09-18 Mehmet

WESTA MAKİNA, makine imalatı konusunda uzman bir firma. Ürünlerinin kalitesi oldukça yüksek. Personel çok deneyimli ve yardımcı. Atmosfer çok iyi ve dekor şık. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer. Genel olarak WESTA MAKİNA'dan memnun kaldım.

2023-10-03 Fatma

WESTA MAKİNA, güzel bir atmosfere sahip bir makine imalatı mağazası. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatlar da makul. Personel yardımcı ve saygılı. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-08 Serdar

WESTA MAKİNA'da gerçekten iyi bir deneyim yaşadım. İlk izlenimler çok olumlu ve ortam sıcak. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları makul. Personel çok dostça ve yardımcı. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-13 Gül

WESTA MAKİNA'nın ilk izlenimi çok etkileyici. Atmosfer sıcak ve samimi. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları uygun. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-18 Can

WESTA MAKİNA'nın ürünleri gerçekten yüksek kaliteli. Atmosfer ve dekor hoş. Personel yardımcı ve saygılı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-23 Ceren

WESTA MAKİNA'nın ürünleri gerçekten kaliteli. Atmosfer samimi ve sıcak. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Fiyatlar makul ve değer. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-28 Ali

WESTA MAKİNA'da güzel bir deneyim yaşadım. İlk izlenimler çok olumlu ve atmosfer hoş. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatlar uygun. Personel yardımcı ve samimi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-02 Elif

WESTA MAKİNA'nın ürünleri çok iyi. Atmosfer samimi ve sıcak. Personel yardımcı ve güler yüzlü. Fiyatlar makul ve değer. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-07 Hasan

WESTA MAKİNA gerçekten başarılı bir firmadır. Ürünlerin kalitesi yüksek. Personel çok deneyimli ve yardımcı. Atmosfer ve dekor hoş. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer. Genel olarak WESTA MAKİNA'dan memnun kaldım.

2023-11-12 Zeynep

WESTA MAKİNA, makine imalatı konusunda çok başarılı bir firma. Ürünlerinin kalitesi mükemmel. Personel çok profesyonel ve yardımcı. Atmosfer ve dekor hoş ve rahatlatıcı. Fiyatlar da uygun. Genel olarak WESTA MAKİNA'daki deneyimimden çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? WESTA MAKİNA?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?