West Cafe Bistro yorumlar

West Cafe Bistro yakın Akyaka - Gökova Yolu, İnişdibi, Akyaka, Ula, Muğla, Aegean Region, 48660

  • Adres: Akyaka, İnişdibi Cd. No:56, 48650 Ula/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 530 817 72 48
  • Web sitesi: westcafegocek.com
  • Enlem, Boylam: 37.0547081, 28.3405394

West Cafe Bistro, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
West Cafe Bistro yorumlar

This is the place that we always stop by when we are out of hotel and waiting for our plane. Food is delicious but definitely expensive. Pancakes are recommended and also have a walk in the cold river that passes through the restaurant (not just a walk around literally put your legs into the water :D) Daha fazla

Her şey çok güzel porsiyonlar bize çok fazla geldi çok doyurucu. Hizmet ve ortam çok iyi. Fiyatlar için güncel menü fotoğraflarını paylaşıyorum. Daha fazla

Ortam şahane, su sesi eşliğinde yemek yedik,dekorasyona bayıldım. Fiyatlar makul diyebilirim. West pizza, füme etli pizza , margarita ve etli fajita söyledik. Pizzalar 6/10 diyebilirim. Fajita güzeldi. Fransız soğan çorbası da denedik çok … Daha fazla

2023-09-24 Ahmet

Bu otelden çıktığımızda her zaman uğradığımız yer burasıdır ve uçağı bekliyoruz. Yemekler lezzetli ama kesinlikle pahalı. Pankek öneriyoruz ve ayrıca restoranın geçen soğuk nehrinde yürüyün (sadece yürüyün, gerçekten ayaklarınızı suya sokun: D)

2023-09-24 Ayşe

Her şey çok güzel porsiyonlar bize çok fazla geldi çok doyurucu. Hizmet ve ortam çok iyi. Fiyatlar için güncel menü fotoğraflarını paylaşıyorum.

2023-10-09 Fatma

Çok güzel bir deneyim sunuyorlar. Mekanın dekorasyonu gerçekten harika. Personel çok cana yakın ve profesyonel. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, deneyim kesinlikle buna değer.

2023-10-14 Emre

Harika bir yer, yemekler gerçekten lezzetli. Fiyatlar biraz pahalı, ama yine de denemeye değer. Özellikle kahvaltı seçenekleri harika. Ayrıca, oturma alanı çok rahat ve güzel bir atmosfere sahip.

2023-10-19 Ayhan

Bu restoranı çok seviyorum. Yemekler harika ve personel güler yüzlü. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-24 Gizem

Burada yemek yemek harika bir deneyim. Yemekler çok lezzetli ve porsiyonlar büyük. Atmosfer çok sıcak ve davetkar. Personel dostça ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Deniz

Oraya gittiğimde her zaman harika bir deneyimim var. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Personel cana yakın ve profesyonel. Atmosfer çok hoş.

2023-11-03 Cem

Restoranın ambiyansı gerçekten harika. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Personel çok profesyonel ve dostça. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, deneyim kesinlikle buna değer.

2023-11-08 Esra

Her şey harikaydı! Yemekler muhteşemdi ve personel çok yardımseverdi. Atmosfer çok davetkar ve sıcaktı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-13 Murat

Bu restoranı çok seviyorum. Yemekler harika ve personel çok dostça. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Gül

Mükemmel bir yer! Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Personel çok cana yakın ve profesyonel. Atmosfer çok hoş ve davetkar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? West Cafe Bistro?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?