Voyn Meyhane yorumlar

Voyn Meyhane yakın Pika, 13, Hükümet Caddesi, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07580

  • Adres: Andifli, Hükümet Cd., 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 546 836 31 54
  • Web sitesi: voyn-meyhane.business.site
  • Enlem, Boylam: 36.1984446, 29.6427034

Voyn Meyhane, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Voyn Meyhane yorumlar

Müzikleri, atmosferi, hizmeti, yemekleri tek kelimeyle muhteşem. İyi ki gitmişim. Her şey harikaydı. Kalamar, karides, mezeler mükemmeldi. Personelin güler yüzlülüğü , özellikle Dilan Hanım’ın hizmeti, ilgisi alakası için çok teşekkür … Daha fazla

Rezervasyonsuz yer bulmak zor. Müzikleri, manzarası ve atmosferi güzel. Kaliteli bir restauranta göre fiyatları makul. Yemekleri ve mezeleri lezzetli. Meze çeşitleri oldukça iyi. Sadece girit ezmesini fesleğensiz yapıyorlar. Elmalı köz patlıcan gibi farklı tatları da var. Et yemekleri ve salataları da başarılı.

Mezeleri lezzetliydi fakat karidesi bi farklı pişirmişlerdi ya da bana öyle geldi. Ama mekanda çalışanların güler yüzlü oluşu ve titiz çalışmalarını çok beğendim. Atmosferi ve mekanın ferahlığı gerçekten size keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Kaş’a gideceklere tevdiye ederim. Daha fazla

2023-09-22 Merve

Müzikleri, atmosferi, hizmeti, yemekleri tek kelimeyle muhteşem. İyi ki gitmişim. Her şey harikaydı. Kalamar, karides, mezeler mükemmeldi. Personelin güler yüzlülüğü , özellikle Dilan Hanım’ın hizmeti, ilgisi alakası için çok teşekkür ederim.

2023-09-22 Ayşe

Rezervasyonsuz yer bulmak zor. Müzikleri, manzarası ve atmosferi güzel. Kaliteli bir restauranta göre fiyatları makul. Yemekleri ve mezeleri lezzetli. Meze çeşitleri oldukça iyi. Sadece girit ezmesini fesleğensiz yapıyorlar. Elmalı köz patlıcan gibi farklı tatları da var. Et yemekleri ve salataları da başarılı.

2023-09-22 Emre

Mezeleri lezzetliydi fakat karidesi bi farklı pişirmişlerdi ya da bana öyle geldi. Ama mekanda çalışanların güler yüzlü oluşu ve titiz çalışmalarını çok beğendim. Atmosferi ve mekanın ferahlığı gerçekten size keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Kaş’a gideceklere tavsiye ederim.

2023-10-07 Ceren

Her şey mükemmel! Müzikleri, yemekleri ve personeli harika! Deniz manzarası eşliğinde çok keyifli bir akşam geçirdik. Tavsiye ederim.

2023-10-12 Doruk

Meyhane atmosferi gerçekten güzeldi. Özellikle canlı müzik performansları keyifliydi. Servis özenli ve çalışanlar güler yüzlüydü. Yemeklerin lezzeti de beklentilerimi karşıladı. Tavsiye ederim.

2023-10-17 Irem

Kalamar ve karidesleri gerçekten çok lezzetliydi. Mezelerin de tadı harikaydı. Meyhane atmosferi ise tam da istediğim gibi sıcak ve samimiydi. Çalışanların ilgili ve güler yüzlü olması da memnuniyetimi arttırdı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-22 Kerem

Lezzetli yemekler, güzel atmosfer ve güler yüzlü hizmet. Her şey harikaydı. Özellikle mezeler çok başarılıydı. Burası favori meyhanelerimden biri oldu.

2023-10-27 Melis

Meyhane müzikleri ve atmosferi gerçekten çok güzeldi. Mezeleri ve yemekleri de oldukça lezzetliydi. Çalışanlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-01 Gökhan

Yemekler harikaydı. Özellikle kalamar, karides ve mezeler çok lezzetliydi. Personel çok ilgiliydi. Ambiyans ve dekor da çok güzel. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

2023-11-06 Nazlı

Meyhanenin ambiyansı gerçekten çok güzeldi. Servis kalitesi de oldukça yüksekti. Mezeler ve yemekler de çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Berkay

Balenin ve çiftetellinin keyfini çıkardık. Müzikler gerçekten çok güzeldi. Yemekler de lezzetliydi. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Elçin

Meyhane müziği ve atmosferi gerçekten çok güzel. Yemekler de lezzetliydi. Servis kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Voyn Meyhane?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?