Vizyon Optik yorumlar

Vizyon Optik yakın Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Yüzevler Mah., Yüzevler Mahallesi, Amasya, Amasya, Black Sea Region, 05100

  • Adres: Yüzevler, Mustafa Kemal Paşa Cd. No:35, 05100 Amasya Merkez/Amasya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.65034, 35.8303569

Vizyon Optik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vizyon Optik yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Vizyon Optik Optik'ten çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve beni mükemmel bir çerçeve seçiminde yönlendirdi. Ürün kalitesi harika ve fiyat da çok makul. Kesinlikle tekrar gelir ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-09-20 Mehmet

Mağaza oldukça temiz ve düzenliydi. Personel bazı sorularımı yanıtlamakta biraz yavaştı, ancak sonunda ihtiyacım olan yardımı aldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve bana uygun bir fiyat buldum. Tekrar ziyaret ederim.

2023-09-20 Fatma

Vizyon Optik Optik'te tüm ailemizin gözlüklerini aldık ve her birimizden memnunuz. Personel çok nazik ve profesyonel. Ürünler de çok kaliteli ve uygun fiyatlı. Gözlüklerimizi hızlı bir şekilde aldık ve mağaza gerçekten güzel bir atmosfere sahip.

2023-10-10 Zeynep

Vizyon Optik Optik'te alışveriş yaparken harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve beni doğru çerçeve ve mercek seçiminde yönlendirdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve mağaza çok temizdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Ali

Vizyon Optik Optik oldukça profesyonel bir hizmet sunuyor. Personel çok yardımcı oldu ve beni doğru çerçeve seçiminde yönlendirdi. Gözlüklerimin kalitesi harikaydı ve fiyatları çok makuldü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-30 Vahide

Bu mağazaya ilk ziyaretimde etkilendim. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları çok makul. Gizlilik odası gibi birkaç ilave hizmetleri de vardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Merve

Vizyon Optik Optik'te harika bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve uygun fiyatlı seçenekler vardı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-09 Emre

Vizyon Optik Optik'te harika bir deneyim yaşadım. Çalışanların yardımseverliği ve profesyonelliği takdire şayan. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da oldukça uygun. Bir daha ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vizyon Optik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?