Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş yorumlar

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş yakın HOM Design Center, Azerbaycan Caddesi, Huzur Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34485

  • Adres: Huzur Mahallesi Azerbaycan Caddesi No:4D/4 İç Kapı No: 327 Skyland B Blok Sky Atrium B, 34396 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 377 44 77
  • Enlem, Boylam: 41.102841, 28.9862582

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri, yakın zamanda reklam kampanyası için çalışmalarımda bana yardımcı oldular. İşlerinde gerçekten profesyonel ve kaliteli bir ekip. Bekleme süresi oldukça kısa ve değerlendirme yaparken bütçenize uygun fiyatlar sunuyorlar. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyi. İlk izlenim ve atmosferleri çok hoş. Müşteri hizmetleri ve personel mükemmel. Genel deneyimim çok iyi, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Mustafa

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş Medya Şirketi ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. Çalıştığım projelerde hızlı ve etkili bir şekilde görevlerimi yerine getirdiler. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon imkanı sunuyorlar. Fiyat olarak oldukça uygunlar. Ürün ve hizmet kalitesi de oldukça yüksek. İlk izlenimleri harika. Çalışanlar samimi ve profesyonel. Ambiansları ve dekorasyonları çok hoş. Tesisler ve olanaklar da çok iyi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-20 Fatma

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri gerçekten çok iyi bir medya şirketi. Uzun süredir reklam ve iletişim alanında çalışmalarında yardımcı oluyorlar. Bekleme süresine çok dikkat ediyorlar ve hızlı bir şekilde çözüm üretiyorlar. Fiyat/performans oranı çok iyi. Ürün ve hizmetlerinin kalitesi sürekli olarak yüksek. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Konusunda uzman personelleri ile mükemmel bir müşteri hizmeti sunuyorlar. Kendi deneyimlerim de oldukça memnun edici. Ambians ve dekorasyonları çok hoş ve modern. Tesisleri ve olanakları oldukça iyi.

2023-10-05 Mehmet

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş Medya Şirketi ile olan deneyimim iyiydi. Hizmet alanında oldukça sağlam bir firma. Bekleme süresi normal, zamanında rezervasyon yapmakta fayda var. Fiyat olarak orta düzeyler ama kaliteyi fazlasıyla karşılıyorlar. Ürün ve hizmet kalitesi kesinlikle tatmin edici. İlk izlenimlerim olumlu. Müşteri hizmetlerinde bazen sorunlar yaşasam da genel olarak iyi bir hizmet sunuyorlar. Personellerinin müşterilere yaklaşımları iyiydi. Ambıans ve dekorasyonları sade ve hoş. Tesis olanakları da iyi.

2023-10-10 Zeynep

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş. güvenilir bir medya şirketi. Bekleme süreleri normal, rezervasyon yapıp gitmenizi öneririm. Fiyat olarak biraz yüksek olsalar da, kaliteleri ve profesyonellikleriyle bunu hak ediyorlar. Ürün ve hizmet kaliteleri üst seviye. İlk izlenimleri oldukça olumlu. Müşteri hizmetlerinde oldukça yardımcı oldular. Personeller samimi ve ilgili. Ambians ve dekorasyonları modern ve şık. Tesisler ve olanaklar da iyi.

2023-10-15 Ahmet

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş Medya Şirketi, reklam kampanyalarında oldukça başarılı olabilen bir firma. Bekleme süreleri normal, yapılacak işe göre rezervasyon yapabilirsiniz. Fiyat/performans oranı oldukça iyi. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyi. İlk izlenimleri oldukça olumlu. Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten güler yüzlü ve ilgili. Kendi deneyimlerim olumlu. Ambiances ve dekorasyonları modern ve hoş. Tesisler ve olanaklar da gayet iyi.

2023-10-20 Elif

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş Medya Şirketi ile çalışmak oldukça memnuniyet verici. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon imkanı sunuyorlar. Fiyat olarak da oldukça uygunlar. Ürün ve hizmet kaliteleri çok iyi. İlk izlenimleri kesinlikle tatmin edici. Müşteri hizmetleri oldukça iyi. Personeller müşteri odaklı ve yardımcı. Ambians ve dekorasyonları çok hoş ve modern. Tesis olanakları da oldukça iyi.

2023-10-25 Merve

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş gerçekten çok iyi bir medya şirketi. Yakın zamanda reklam ajansı olarak yanlarından bir işlerim olmuştu. Bekleme süreleri oldukça kısa, hatta rezervasyon yapmanıza bile gerek yok. Fiyat olarak da oldukça uygunlar. Ürün ve hizmet kalitesi gerçekten çok yüksek. İlk izlenimleri de oldukça olumlu. Müşteri hizmetleri ve personeller gayet profesyonel. Kendi deneyimlerim de çok olumlu. Ambians ve dekorasyonları çok hoş. Tesisler ve olanaklar da iyi.

2023-10-30 Cem

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş Medya Şirketi ile çalışmak oldukça memnuniyet vericiydi. Bekleme süreleri oldukça kısa, rezervasyon imkanı sunuyorlar. Fiyat olarak da oldukça uygunlar. Ürün ve hizmet kaliteleri çok iyi. İlk izlenimleri tatmin edici. Müşteri hizmetleri oldukça iyi. Personeller gayet profesyonel. Kendi deneyimim de oldukça memnun ediciydi. Ambians ve dekorasyonları oldukça hoş. Tesis olanakları da iyiydi.

2023-11-04 Can

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş gerçekten harika bir firma. İşlerimde bana oldukça yardımcı oldular. Bekleme süreleri oldukça kısa ve rezervasyon imkanı sunuyorlar. Fiyat olarak da oldukça uygunlar. Ürün ve hizmet kaliteleri çok iyi. İlk izlenimleri de gayet olumlu. Müşteri hizmetleri ve personeller mükemmel. Kendi deneyimlerim de oldukça tatmin ediciydi. Ambians ve dekorasyonları hoş. Tesis olanakları da gayet iyi.

2023-11-09 Hülya

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş gerçekten iyi bir medya şirketi. İlerleyen projede birlikte çalışmıştık ve gerçekten kalitelerini gördüm. Bekleme süreleri normal ve rezervasyon yapmanız gerekebilir. Fiyat olarak da uygunlar. Ürün ve hizmet kaliteleri de tatmin edici. İlk izlenimleri oldukça olumlu. Müşteri hizmetleri ve personeller gayet ilgili ve yardımcı. Kendi deneyimlerim de oldukça olumlu. Ambians ve dekorasyonları hoş. Tesis olanakları da iyi.

2023-11-14 Ali

Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş gerçekten kaliteli bir medya şirketi. Bekleme süreleri normal, rezervasyon yapmanız gerekebilir. Fiyat olarak da uygunlar. Ürün ve hizmet kaliteleri fazlasıyla tatmin ediyor. İlk izlenimleri gayet olumlu. Müşteri hizmetleri ve personeller oldukça dostça. Kendi deneyimlerim de oldukça memnun edici. Ambians ve dekorasyonları gayet modern ve şık. Tesis olanakları da oldukça iyi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vizeum Medya ve İletişim Hizmetleri A.Ş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?