Vitamin Döner & Izgara Salonu yorumlar

Vitamin Döner & Izgara Salonu yakın 26, Felek Caddesi, Çamlıca Mahallesi, Batman Merkez, Batman, Southeastern Anatolia Region, 72050

  • Adres: Çamlıca, Felek Cd. No:22, 72050 Batman Merkez/Batman, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.8739434, 41.1078162

Vitamin Döner & Izgara Salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vitamin Döner & Izgara Salonu yorumlar
2023-09-26 Ayşe

Vitamin Döner & Izgara Salonu Restoran'da yemek yemek gerçekten çok keyifli. Ortam ve dekorasyon oldukça hoş ve şık. Yemeklerin lezzeti de çok başarılı, özellikle dönerleri müthiş. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Emre

Burası gerçekten kaliteli bir restoran. Yemekler harika, özellikle tavsiye ederim. Atmosfer çok güzel ve rahat. Personel çok profesyonel ve ilgili. Bekleme süresi de oldukça kısa. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-26 Cemile

Vitamin Döner & Izgara Salonu Restoran'da yemek yedim ve çok memnun kaldım. Ortam ve dekorasyon şık ve temiz. Bekleme süresi oldukça kısa. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Yemeklerin lezzeti de harika. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Mehmet

Yemeklerin lezzeti gerçekten çok başarılı. Ortam sıcak ve samimi. Personel çok ilgili ve yardımsever. Ayrıca beklemek zorunda kalmadık, hızlı bir şekilde servis yapıldı. Fiyatlar da uygun. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-16 Fatma

Vitamin Döner & Izgara Salonu Restoran'da akşam yemeği yemek çok keyifliydi. Ortam rahat ve sakin. Personel güler yüzlü ve hızlı hizmet verdi. Yemeklerin lezzeti de oldukça başarılı. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-21 Ali

Restoranın atmosferi oldukça sıcak ve samimi. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Yemeklerin lezzeti de oldukça başarılı. Fiyatlar da makul. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-26 Zeynep

Vitamin Döner & Izgara Salonu Restoran'da yemek yedim ve oldukça memnun kaldım. Bekleme süresi çok kısa ve personel güler yüzlü. Yemeklerin lezzeti de harika. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Murat

Restoranın dekorasyonu oldukça güzel ve hoş. Yemeklerin lezzeti de harika, özellikle dönerleri çok başarılı. Bekleme süresi de oldukça kısa. Personel ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-05 Selin

Yemekler gerçekten çok lezzetli. Ortam temiz ve şık. Personel ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Ferhat

Vitamin Döner & Izgara Salonu Restoran'da yemek yedim ve beğendim. Yemeklerin lezzeti oldukça iyi, özellikle dönerleri başarılı. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-11-15 Derya

Restoranın atmosferi çok güzel ve rahat. Yemeklerin lezzeti de harika. Personel güler yüzlü ve ilgili. Bekleme süresi de oldukça kısa. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-20 Ahmet

Vitamin Döner & Izgara Salonu Restoran'da yemek yemek gerçekten keyifli. Ortam ve dekorasyon hoş. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Yemeklerin lezzeti de başarılı. Fiyatlar da makul. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vitamin Döner & Izgara Salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?