Vigneron Wine House yorumlar

Vigneron Wine House yakın Horoz Sokağı, Kuledibi, Bereketzade, Bereketzade Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Bereketzade, Felek Sk. No.2, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 512 18 21
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0241505, 28.9744651

Vigneron Wine House, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vigneron Wine House yorumlar

What a great place! The food, the atmosphere, the service, the interior design -- everything is a a top level. … Daha fazla

Bana ve eşime yıl dönümümüz için surpriz bir mekandı. Her şey harikuladeydi! Yerli ve ithal şarapları denerken, yanında diğer eşsiz ve lezzetli peynir tabağı ya da atıştırmalıkları tatmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Daha fazla

A truly unexpected gem in the heart of Istanbul, near the Galata Tower. The wine and food were excellent, while the atmosphere was both romantic and dreamlike. Regards to the owners for their fantastic good taste! Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Harika bir yer! Yemekler, atmosfer, hizmet, iç tasarım - her şey çıtayı yüksek tutmuş.

2023-09-21 Mehmet

Bana ve eşime yıl dönümümüz için sürpriz bir mekandı. Her şey harikaydı! Yerli ve ithal şarapları deneyebilirsiniz. Ayrıca diğer eşsiz ve lezzetli peynir tabağı veya atıştırmalıklarını da tavsiye ederim.

2023-09-21 Ceren

İstanbul'un kalbinde, Galata Kulesi yakınında gerçekten beklenmedik bir hazine. Şarap ve yemekler mükemmeldi, atmosfer hem romantik hem de rüya gibi. Mükemmel zevklerinden dolayı sahiplerine teşekkürler!

2023-10-06 Ali

Vigneron Wine House Restoran'da geçirdiğimiz akşam harikaydı. Yemekler lezzetli, servis mükemmeldi ve iç mekan tasarımı da çok güzeldi. Özellikle şarap çeşitleri gerçekten etkileyiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-11 Fatma

Vigneron Wine House Restoran'da keyifli bir akşam geçirdim. Yemekler çok lezzetliydi ve servis harikaydı. Restoranın atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Emre

Mükemmel bir ortamda çok keyifli bir akşam yemeği geçirdim. Şaraplar ve yemekler harikaydı. Personel çok misafirperver ve yardımcı oldu. Fiyatlar da oldukça uygun. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-21 Gizem

Vigneron Wine House Restoran'ı sevdim. Mekanın atmosferi çok romantikti ve yemekler muhteşemdi. Şarap çeşitleri de çok iyiydi. Hizmet de oldukça iyi ve hızlıydı. Buraya tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-26 Burak

Vigneron Wine House Restoran'da geçirdiğimiz akşamdan çok memnun kaldık. Yemekler lezzetliydi ve servis çok iyiydi. Atmosfer de harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-31 Zeynep

Vigneron Wine House Restoran'a yıl dönümümüz için gittik ve çok mutlu olduk. Yemekler mükemmeldi ve servis harikaydı. İç mekan dizaynı da çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Mustafa

Vigneron Wine House Restoran'da harika bir akşam yemeği geçirdim. Yemekler lezzetliydi ve şaraplar çok çeşitliydi. Hizmet de çok iyi ve hızlıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-10 Selin

Vigneron Wine House Restoran'ı sevdim. Yemekler çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Atmosfer de çok hoştu. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-15 Cem

Vigneron Wine House Restoran'da geçirdiğimiz akşam harikaydı. Yemekler lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Atmosfer de oldukça güzeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vigneron Wine House?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?