VideoSanat | Dijital Video Prodüksiyon - Tanıtım Filmi Çekimi yorumlar

VideoSanat | Dijital Video Prodüksiyon - Tanıtım Filmi Çekimi yakın Akdoğan Sokağı, Serencebey, Cihannüma Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34022

  • Enlem, Boylam: 41.0451497, 29.0060518

VideoSanat | Dijital Video Prodüksiyon - Tanıtım Filmi Çekimi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
VideoSanat | Dijital Video Prodüksiyon - Tanıtım Filmi Çekimi yorumlar

Our company operates on technical materials and engineering, and the brief I gave was in this direction. However, we were amazed that the video art team understood our business, our minds and audience needs from the first meeting. It is on …

I had the opportunity to work with the Video Art team as a voice actor and we have been working together for a long time. I think the communication they establish is an indicator of their professionalism. I would also like to thank them for their quick and cooperative attitude. I hope we continue to work …

I can say that Videosanat is a big family company that we have been working with for many years. Each team member I have experienced many times that he sees himself from this fami …

2023-09-19 Turgay

Firma teknik malzeme ve mühendislik üzerine faaliyet gösteriyor ve verdiğim brief de bu yönde oldu. Ancak, video sanat ekibinin işimizi, zihinlerimizi ve izleyici ihtiyaçlarını ilk toplantıdan itibaren anlamasına şaşkınlık yaşadık. Çekilen tanıtım filminden de oldukça memnun kaldık. İlgilerine teşekkür ederim.

2023-09-19 Koray

Seslendirme sanatçısı olarak Video Sanat ekibiyle çalışma fırsatı buldum ve uzun zamandır birlikte çalışıyoruz. Kurdukları iletişim, onların profesyonelliklerinin bir göstergesi bence. Hızlı ve uyumlu tavırları için de kendilerine teşekkür ederim. Umarım çalışmaya devam ederiz.

2023-09-19 Caner

Uzun yıllardır çalışmakta olduğumuz Videosanat gerçekten büyük bir aile şirketidir. Deneyimlediğim her bir ekip üyesinin, kendisini bu aileden gördüğünü birçok kez yaşadım. Şu ana kadar yaptığım bütün çalışmalardan son derece memnun kaldım. Her birine teşekkür ederim.

2023-10-04 Murat

Hızlı teklif, doğru bilgilendirme ve profesyonel ekip. Fiyat performans açısından çok iyi. İşlerini hakkıyla yapıyorlar.

2023-10-09 Özlem

Kurumsal kimliğimizi en iyi şekilde yansıtan tanıtım videoları hazırlanıyor. İlgilerine teşekkür ederim.

2023-10-14 Yılmaz

Kullandıkları ekipmanlar son derece kaliteli, çekimler profesyonelce yapılıyor. Sonuçtan çok memnunuz.

2023-10-19 Seda

Hizmetlerinden son derece memnun kaldık. İşlerini çok iyi yapıyorlar. Teşekkür ederiz.

2023-10-24 Ahmet

Yaptıkları işlerden sürekli memnuniyet duyuyoruz. Çalışmalarında her türlü ayrıntıyı düşünüp, bize tam olarak istediğimizi sunuyorlar. Hızlı ve kaliteli bir hizmet sunuyorlar.

2023-10-29 Aslı

Oldukça profesyonel bir ekip. İşlerini zamanında ve eksiksiz şekilde yapıyorlar. Memnun kaldık.

2023-11-03 Deniz

İşlerini hakkıyla yapıyorlar, herkese tavsiye ediyorum.

2023-11-08 Ebru

Hızlı ve etkili çözümler sunuyorlar. Memnun kaldık.

2023-11-13 Fatma

İlgili ve yardımsever bir ekiple çalışıyoruz. İşlerimizi zamanında ve istediğimiz şekilde yapıyor ve bize her türlü desteği sağlıyorlar. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? VideoSanat | Dijital Video Prodüksiyon - Tanıtım Filmi Çekimi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?