Veterinerium yorumlar

Veterinerium yakın Akasyalı Sokağı, Yenilevent, Konaklar Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34330

  • Adres: Levent, 34335 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 278 88 87
  • Enlem, Boylam: 41.0870887, 29.0119835

Veterinerium, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Veterinerium yorumlar

Yaklaşık 3 hafta önce sokakta ayağından araba geçmiş ciddi açık yarası ve kırığı olan 3 haftalık bir yavru kedi bulduk , yaklaşık 6/7 veteriner İBB veteriner hizmetleri müdürlüğünü gezdik ve hiç biri ayağı kurtaramayacağını ve ampute … Daha fazla

Özellikle Dr. Hasan bey, kızı Tutkum & tüm klinik çalışanları sizleri ve minik dostlarınızı kendi aileleri gibi hissediyorlar Her zaman gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirsiniz ???????????? …

Vet. Hasan Bulut' un tecrübe ve hassasiyetini hiçbir klinikte bulacağımı sanmıyorum. Iyi ki varsınız Hasan bey! Daisy, Köpük, Oreo ve Goldy Akyol???? …

2023-09-29 Ayşe

Yaklaşık 3 hafta önce sokakta ayağından araba geçmiş ciddi açık yarası ve kırığı olan 3 haftalık bir yavru kedi bulduk , yaklaşık 6/7 veteriner İBB veteriner hizmetleri müdürlüğünü gezdik ve hiç biri ayağı kurtaramayacağını ve ampute edileceğini söyledi. Sonra Bulut Veteriner kliniğine ulaştırdık yavruyu, sağolsunlar hemen ameliyata aldılar ve ayağı kurtarılabildi.Halihazırda yavru kedi araştırma döneminde ama sağlıklı bir şekilde iyileşti. Kendileri ile tanışana kadar herkesin ayağı kesilecek diye üzgün olduğu aşikar ama ayağını kurtaran tedavi sürecinde her zaman güler yüzlü ve yardımsever oldular sağolsunlar. Kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkürler...???‍⚕️

2023-09-29 Fatma

Özellikle Dr. Hasan bey, kızı Tutkum & tüm klinik çalışanları sizleri ve minik dostlarınızı kendi aileleri gibi hissediyorlar Her zaman gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirsiniz ????????????

2023-09-29 Ebru

Vet. Hasan Bulut' un tecrübe ve hassasiyetini hiçbir klinikte bulacağımı sanmıyorum. Iyi ki varsınız Hasan bey! Daisy, Köpük, Oreo ve Goldy Akyol????

2023-10-17 Gökhan

Veterinerin merkezi ve ambiansı oldukça güzel. Personelin ilgisi ve yardımseverlikleri çok takdire şayan. Hizmet kalitesi yüksek. Genel olarak çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-22 Fatma

Hizmet kalitesi gerçekten mükemmel, personel güler yüzlü ve profesyonel. Kendimi her zaman güvende hissettiğim bir veteriner kliniği. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Burak

Veterinerium Veteriner'e köpeğim için rutin bir kontrol için gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve alanında uzman. Hizmet kalitesi yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Selin

Veterinerium Veteriner kliniğindeki deneyimim harikaydı. Veterinerler ve personel çok dostça ve ilgiliydi. Köpeğime çok iyi baktılar ve herhangi bir soru veya endişemde bana yardımcı oldular. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-06 Eren

Veterinerium Veteriner klinikleri gerçekten kaliteli hizmet sunuyor. İhtiyacı olan her türlü hizmeti burada bulabilirsiniz. Personel çok ilgili ve uzman. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Yasemin

Veterinerium Veteriner kliniğine kedinizi götürmek için tereddüt etmeyin. Burada harika bir hizmet alacaksınız. Veterinerler ve personel çok ilgili ve uzman. Gerçekten memnun kaldım.

2023-11-16 Mehmet

Veterinerium Veteriner kliniğinin tesisleri çok modern ve temiz. Personel çok dostça ve hizmet kalitesi çok yüksek. Köpeğimi güvenle getirebileceğim bir veteriner kliniği arıyordum ve doğru yere geldiğimi düşünüyorum.

2023-11-21 Esra

Veterinerium Veteriner kliniğindeki deneyimim mükemmeldi. Personel çok ilgili ve veterinerler çok profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-26 Ali

Veterinerium Veteriner kliniği hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Hizmet kalitesi çok yüksek ve personel çok yardımsever. Burada her zaman güvende ve rahat hissediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Veterinerium?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?