Vetcity Veteriner Kliniği yorumlar

Vetcity Veteriner Kliniği yakın Kadir Has Caddesi, Çınar Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34841

  • Adres: Çınar, Bağdat Cad. No:201/ C, 34841 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 367 38 58
  • Web sitesi: vetcity.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9425501, 29.1149374

Vetcity Veteriner Kliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vetcity Veteriner Kliniği yorumlar

Sevgili Eda Hoca Emre Hoca ve ekibi iyi ki varlar. Hem bi kedimizin gözünü kör olmaktan gittiğim veterinerlerin aksine kurtardılar.Hemde 8 senedir doğru düzgün nefes alamayan diğer kedimizin burun deliklerini ufak bi operasyonla … Daha fazla

Ne kadar teşekkür etsek az kalır.2 yaşındaki kedimiz Üzüm, bir gece içinde panlökopeni hastalığına yakalandı. Uzun zamandır veterinerlerimiz olan Eda hanım, Emre hoca o kadar ilgilendiler ki kaybetmek üzere olduğumuz kedimizi 10 gün sonra … Daha fazla

Bölgenin deneyimlediğim en iyi veteriner kliniği. Merve hanım işini iyi bilen vicdanlı disiplinli kendisine rahatlıkla guvenebileceginiz harika bir hekim.

2023-09-18 Ebru

Sevgili Eda Hoca Emre Hoca ve ekibi iyi ki varlar. Hem bi kedimizin gözünü kör olmaktan gittiğim veterinerlerin aksine kurtardılar.Hemde 8 senedir doğru düzgün nefes alamayan diğer kedimizin burun deliklerini ufak bi operasyonla düzelttiler. Eda hoca Engin bey heleki sofisitin doktorlar herkes çok ilgili kafa yormayı ve mesleğini severek yapıyorlar Allah razı olsun diyorum. İki sokak kedisi olan balkabağı ve üzümümüz sağlıkla sağ gösterende hepiniz emeği olan herkes olağanüstü harikalar sağ olsunlar.İyi ki varsınız ve bölgemiz için çok çok önemlisiniz. Hiç değişmeyin, doğru bildiğiniz yolda emin adımlarla ilerleyin.

2023-09-18 Nihal

Birkaç kez veterinere başvurduk, ama hiçbiri sorunumuzu çözmek için uğraşmadı. Ta ki Vetcity Veteriner Kliniği'ne gitmeye karar verene kadar. Eda Hoca ve ekibi gerçekten şaşırtıcı bir iş çıkardı. Hem bilgili hem de çok ilgili insanlar. Hayvanlarınız için en iyi bakımı almak istiyorsanız kesinlikle bu kliniği tercih etmelisiniz.

2023-09-18 Ayşe

Üzüm adındaki 2 yaşındaki kedinin panlökopeni hastalığına yakalandığını öğrendiğimizde endişeliydik. Ama Eda Hanım ve Emre Hoca çok yardımcı oldular ve onu kaybetmekten kurtardılar. Çok minnettarız ve bu klinikteki veterinerlerin inanılmaz bir iş çıkardığına şahit olduk.

2023-10-03 Cem

Merve Hanım gerçekten harika bir veteriner hekim. İşi bilen, vicdanlı ve disiplinli biri olduğunu söyleyebilirim. Kendisine tamamen güvenebilirsiniz. Bu bölgede deneyimlediğim en iyi veteriner kliniği olduğunu söyleyebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vetcity Veteriner Kliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?