VENUS GÜZELLİK AKADEMİSİ yorumlar

VENUS GÜZELLİK AKADEMİSİ yakın AVRUPA DİL ENSTİTÜSÜ, no:25, Kurbağalıdere Caddesi, Hasanpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34722

  • Adres: Hasanpaşa, Kurbağalıdere Cd. No:25 Kat:3 D:8, 34722 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 576 26 93
  • Web sitesi: venusguzellikakademisi.com
  • Enlem, Boylam: 40.993499, 29.035871

VENUS GÜZELLİK AKADEMİSİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
VENUS GÜZELLİK AKADEMİSİ yorumlar

Venüs akademiye ilk geldiğimde Seher hanımın pozitif enerjisi güler yüzü ve ilgili tavırlarıyla karşılandım. Kendisi gerekli tüm bilgileri açık ve net bir şekilde verdi. Güven veren tavrından dolayı hemen kayıt işlemimi gerçekleştirdim. 2,5 … Daha fazla

Venüs akedemi ile karşılıklı verdiğimiz 5.5 aylık çabanın sonucunda belgemi aldım???? Emeği geçen hocalarıma, her daim eli üzerimizde olan Emine hanıma, nazımı kahrımı çeken Rıfat beye ???? , güler yüzüyle her daim çözüm odaklı Seher hanıma … Daha fazla

Merhabalar, Venüs güzellik akademisi müdürü Seher Hanım her zaman yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. Bütün cevreme aileme dostlarima önerdim ve önermeye devam ediyorum … Daha fazla

2023-09-19 Elif

Venüs akademiye ilk geldiğimde Seher hanımın pozitif enerjisi güler yüzü ve ilgili tavırlarıyla karşılandım. Kendisi gerekli tüm bilgileri açık ve net bir şekilde verdi. Güven veren tavrından dolayı hemen kayıt işlemimi gerçekleştirdim. 2,5 ay süresince eğitim aldım ve çok memnun kaldım. Her konuda yardımcı oldular ve sıkılmadan her sorumu yanıtladılar. Toplumun nabzını tutan, güncel konuları takip eden ve öğrencilere sürekli kendilerini geliştirme fırsatı sunan bir okul. Tüm öğrencilere kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Ayşe

Venüs akedemi ile karşılıklı verdiğimiz 5.5 aylık çabanın sonucunda belgemi aldım???? Emeği geçen hocalarıma, her daim eli üzerimizde olan Emine hanıma, nazımı kahrımı çeken Rıfat beye ???? , güler yüzüyle her daim çözüm odaklı Seher hanıma ve bu sürecin bir parçası olan tüm personele çok teşekkür ederim.

2023-09-19 Mustafa

Daha önce başka bir güzellik okulunda eğitim almıştım ancak Venüs Güzellik Akademisi'ne geldiğimde çok daha iyi bir eğitim aldığımı fark ettim. Hem teorik hem de uygulamalı dersler çok kaliteliydi. Hocalarımız çok ilgiliydi ve her konuda yardımcı oldular. Ben eğitimimden çok memnun kaldım ve bu okulu herkese tavsiye ederim.

2023-10-04 Selin

Venüs Güzellik Akademisi'ne kayıt olmadan önce birçok okulu araştırdım ve sonunda burayı seçtim. İyi ki de seçmişim! Burada aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Hocalarımız çok tecrübeli ve bilgiliydi. Ayrıca okulun atmosferi çok güzeldi. İyi bir eğitim almak isteyen herkese Venüs Güzellik Akademisi'ni tavsiye ederim.

2023-10-09 Mert

Venüs Güzellik Akademisi'ne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kayıt oldum ve bu kararımdan çok memnunum. Okulun atmosferi çok güzeldi ve hocalarımız çok ilgiliydi. Hem teorik hem de uygulamalı dersler çok verimliydi. Her konuda yardımcı oldukları için hocalarıma teşekkür ederim. Venüs Güzellik Akademisi'ni herkese tavsiye ederim.

2023-10-14 Fatma

Venüs Güzellik Akademisi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Hem teorik hem de uygulamalı dersler çok kaliteliydi. Hocalarımız çok ilgiliydi ve her konuda yardımcı oldular. Okulun atmosferi de çok güzeldi. Burada güzel bir eğitim geçirmek isteyen herkese Venüs Güzellik Akademisi'ni tavsiye ederim.

2023-10-19 Cem

Venüs Güzellik Akademisi'ne başvurmadan önce diğer okulları da araştırdım ancak burasının en iyi seçenek olduğunu düşünerek kayıt oldum. Gerçekten de çok doğru bir karar vermişim. Hem teorik hem de uygulamalı dersler çok kaliteliydi. Hocalarımız çok tecrübeli ve ilgiliydi. Venüs Güzellik Akademisi'ni herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Gülay

Venüs Güzellik Akademisi'ne kayıt olduktan sonra çok memnun kaldım. Hocalarımız çok ilgiliydi ve her konuda yardımcı oldular. Hem teorik hem de uygulamalı derslerden çok şey öğrendim. Okulun atmosferi de çok güzeldi. Herkese Venüs Güzellik Akademisi'ni tavsiye ederim.

2023-10-29 Ali

Venüs Güzellik Akademisi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Hem teorik hem de uygulamalı dersler çok kaliteliydi. Hocalarımız çok tecrübeli ve ilgiliydi. Bu okuldan mezun olduktan sonra iş bulmam çok kolay oldu. Venüs Güzellik Akademisi'ni herkese tavsiye ederim.

2023-11-03 Melek

Venüs Güzellik Akademisi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Hem teorik hem de uygulamalı dersler çok verimliydi. Hocalarımız çok ilgiliydi ve her konuda yardımcı oldular. Bu okulda geçirdiğim süre gerçekten çok güzeldi. Herkese Venüs Güzellik Akademisi'ni tavsiye ederim.

2023-11-08 Ezgi

Venüs Güzellik Akademisi'ne geldiğimde Seher hanımın pozitif enerjisiyle karşılandım. Kendisi çok ilgili ve yardımcı oldu. Okulun atmosferi çok güzeldi ve eğitim kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Venüs Güzellik Akademisi'ni herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Burak

Venüs Güzellik Akademisi'nde aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Hocalarımız çok tecrübeli ve bilgiliydi. Hem teorik hem de uygulamalı dersler çok verimliydi. Okulun atmosferi de çok güzeldi. Venüs Güzellik Akademisi'ni herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? VENUS GÜZELLİK AKADEMİSİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?