Vektor koleji yorumlar

Vektor koleji yakın Bostanbaşı Mahallesi, Yeşilyurt, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44915

  • Adres: Bostanbaşı, fatih cad no:14, 44915 Yeşilyurt/Malatya, Türkiye
  • Telefon: +90 544 340 00 44
  • Enlem, Boylam: 38.3268502, 38.2452947

Vektor koleji, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vektor koleji yorumlar

Eğitimde kalite

2023-09-22 Emre

Okul her yönüyle gerçekten çok kaliteli. Öğretmenler çok donanımlı ve ilgili. Öğrencilerin ihtiyaçlarına göre bireysel eğitim veriliyor. Kütüphane ve laboratuvarlar da çok modern ve kullanışlı. Sınav başarıları da oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Vektor koleji Okul'da eğitim, her açıdan mükemmel bir deneyim. Öğretmenlerin ilgisi, öğrencilere sağlanan imkanlar, ders programı ve yapısı hepsi çok başarılı. Okulun atmosferi çok güzel ve motivasyonu yüksek. Kesinlikle en iyi eğitim kurumlarından biri.

2023-09-22 Kemal

Okulumuzun öğretmenleri çok yardımsever ve profesyonel. Öğrencilere her konuda destek oluyorlar. Sınıflar geniş ve konforlu. Okulda birçok etkinlik ve kulüp bulunuyor. Kütüphane ve laboratuvarlar da çok donanımlı. Eğitimde kalite arayanlar için ideal bir seçenek.

2023-10-07 Selin

Vektor koleji Okul, öğrencilere harika bir ortam sunuyor. Her bir öğrencinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir programları var. Öğretmenler çok ilgili ve cana yakın. Okulun kantini de çok temiz ve sağlıklı yiyecekler sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Murat

Okulumuz çok iyi eğitim veren bir okul. Öğretmenler konuları çok iyi anlatıyor ve öğrencilere ilgiyle yaklaşıyor. Okulun kütüphane ve laboratuvarları çok modern. Eğitimde kalite arayan herkese tavsiye ederim.

2023-10-17 Sevgi

Vektor koleji Okul'da eğitim zevkli ve keyifli bir deneyim. Öğretmenler konuları anlaşılır bir şekilde anlatıyor. Sınıflar temiz ve düzenli. Okulun bahçesi de çok güzel. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre birçok etkinlik düzenleniyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ali

Okulumuzda dersler çok verimli geçiyor. Öğretmenler derslere hazırlıklı geliyor ve öğrencilerin sorularını sabırla cevaplıyor. Okulun tüm çalışanları çok yardımsever ve ilgili. Sınıflar ve diğer tüm alanlar temiz ve düzenli. Eğitim kalitesinden çok memnunum.

2023-10-27 Derya

Vektor koleji Okul, öğrencilere sağladığı imkanlarla gerçekten öne çıkıyor. Sınıfların teknolojik donanımları çok iyi. Öğretmenlerden ve diğer personelden her konuda destek alabilirsiniz. Okulun kantini de çeşitli ve lezzetli yiyecekler sunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Yusuf

Okulumuzda eğitim sadece akademik değil aynı zamanda sosyal ve kültürel açıdan da çok zengin. Öğrencilere birçok etkinlik ve proje fırsatı sağlanıyor. Öğretmenlerin ilgisi ve desteği de çok önemli. Tüm bunların yanı sıra sınav başarıları da oldukça yüksek.

2023-11-06 Ebru

Vektor koleji Okul'da öğrenci merkezli bir eğitim anlayışı var. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre programlar yapılarak bireysel eğitim sağlanıyor. Öğretmenler çok ilgili ve destekleyici. Okulun spor salonu ve açık hava alanları da çok geniş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Mehmet

Okulumuzda eğitim kalitesi gerçekten çok yüksek. Öğretmenler konuları iyi biliyor ve öğrencilere sabırla anlatıyor. Okulun imkanları da çok geniş. Kütüphane ve laboratuvarlar modern ve kullanışlı. Ayrıca okulun çevresi de çok güzel ve sakin. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Zeynep

Vektor koleji Okul'da öğrencilerin ihtiyaçlarına göre bireysel bir eğitim veriliyor. Öğretmenler öğrencilerle birebir ilgileniyor ve onların potansiyelini ortaya çıkartıyor. Okulun genel atmosferi çok güzel ve motivasyonu yüksek. Kesinlikle en iyi eğitim kurumlarından biri.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vektor koleji?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?