Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yorumlar

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakın Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ipek Yolu, Eminpaşa Mahallesi, Edremit, Van, Eastern Anatolia Region, 65300

  • Adres: Süphan Hava Yolu Kavşağı 1. Kilometre, 65300 Edremit/Van, Türkiye
  • Telefon: +90 4449965
  • Web sitesi: veah.saglik.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 38.4606964, 43.3414507

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yorumlar

Güzel ve büyük bir hastane. Van şehir merkezine yaklaşık 5 km uzaklıkta. Binalar yeni, temiz ve bakımlı. Çalışan personeller ilgili ve yadımsever. Doktorlar hakkında bir şey diyemeyecğim. Ancak MR randevuları oldukça ileri bir tarihe veriliyor. Bu durum bir an önce çözülmeli.

Ya bir haftadan daha uzun süredir e nabız MHRS den randevu almak için saat tam sabah 10 da hazır olda bekliyorum ama sistemde randevu görünmüyor. Yeni günün açıldığını takvimden görüyorum ama nedense randevu alinamıyor. Doktor isimleri hiç … Daha fazla

2023-09-21 Mehmet

Güzel ve büyük bir hastane. Van şehir merkezine yaklaşık 5 km uzaklıkta. Binalar yeni, temiz ve bakımlı. Çalışan personeller ilgili ve yardımsever. Doktorlar hakkında bir şey diyemeyecğim. Ancak MR randevuları oldukça ileri bir tarihe veriliyor. Bu durum bir an önce çözülmeli.

2023-10-06 Fatma

Yeni fırsatlar olmadan önce burada birkaç kez yemek yedim. İyi bir deneyimdi. Yemekler lezzetli ve servis hızlıydı. Personel güleryüzlü ve profesyonel. İç mekan temiz ve düzenli. Uygun fiyatları vardır.

2023-10-11 Ahmet

Rutin muayene için gitmiştim. Nurhan TEPEDAL isimli doktorla karşılaştım. Tıbbi bilgisi ve deneyimi oldukça yüksek. Hastayı sabırla dinliyor ve her soruya gayet profesyonel bir şekilde cevap veriyor.

2023-10-16 Özlem

Hastane oldukça modern ve temiz. Rahat bir atmosferdeyken doktorlarla konuşmak güven veriyor. Hemşirelerle de harika bir deneyimim oldu. Çok yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşılamada çok etkililerdi.

2023-10-21 Murat

Çok iyi bir hastane. Her şeyiyle beklentilerimi karşıladı. Personel güleryüzlü ve yardımsever. Doktorlar profesyonel ve anlayışlı. Hastane yönetimi iyi organize edilmiş. Tam teşekküllü bir hastane olması büyük bir avantaj.

2023-10-26 Esra

Burada birçok test ve tarama yaptırdım ve her seferinde memnun kaldım. Personel çok ilgili ve deneyimli. Bekleme süreleri oldukça kısa. Hastane temiz ve düzenli. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-31 İbrahim

Benim için oldukça iyi bir deneyim oldu. Randevu alma süreci kolay ve hızlıydı. Doktorlar uzmanlık alanlarındaki çalışmalar hakkında çok bilgili ve güncel bilgiler sunuyorlar. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Zeynep

Hastanede geçirdiğim süre boyunca müthiş bir hizmet aldım. Doktorlar iyi bir şekilde dinlediler ve tedavi süreci hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımseverdi. Hastane temiz ve düzenliydi.

2023-11-10 Hasan

Randevu almak oldukça kolay ve hızlıydı. Doktorlar saygılı ve profesyonellerdi. Hastane temiz ve modern bir yapıya sahip. Bekleme süreleri kısa. Benim için olumlu bir deneyim oldu.

2023-11-15 Emine

Doktorlar çok bilgili ve uzmanlar. İlgi ve özenle muayene edildim. Hastane temiz ve hijyenik bir ortama sahip. Personel güleryüzlü ve yardımsever. Çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?