Vamos Sports Complex yorumlar

Vamos Sports Complex yakın Vamos! Sports Complex, Muhsin Yazıcıoğlu Cd., İşçi Blokları Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06520

  • Adres: İşçi Blokları, Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No:49, 06510 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 287 77 55
  • Web sitesi: vamooos.com
  • Enlem, Boylam: 39.8935037, 32.8112957

Vamos Sports Complex, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vamos Sports Complex yorumlar

Ankara’da bulunan iyi spor salonlarından biridir. Hem kapalı havuzu, hem açık havuzu bulunmaktadır. Kocaman fitness salonu, basketbol yeri, boks salonu, crossfit salonu vardır. Bazı akşamlar üst katta konser veriliyor.

Trainer arkadaslar basta olmak uzere, tüm çalışanlar mükemmel..Tesis açık ve kapalı havuzuyla fark atıyor..Ankara nın en iyi kompleksi

2023-09-25 Ayşe

Ankara'da bulunan iyi spor salonlarından biridir. Hem kapalı havuzu, hem açık havuzu bulunmaktadır. Kocaman fitness salonu, basketbol yeri, boks salonu, crossfit salonu vardır. Bazı akşamlar üst katta konser veriliyor.

2023-09-25 Ahmet

Ocak 2023’ten beri Vamos üyesiyim. Üye olurken belirtilen 6 kez misafir getirme hakkımdan birini arkadaşımı grup yoga dersine getirerek kullanmıştım. 2. hakkımı ise 30 Ağustos 2023 çarşamba günü spor alanı kullanımı için annemi getirerek kullandım. Her iki kez de konuşlandırılan li… Daha fazla

2023-09-25 Fatma

Trainer arkadaşlar başta olmak üzere, tüm çalışanlar mükemmel. Tesis açık ve kapalı havuzuyla fark atıyor. Ankara'nın en iyi kompleksi.

2023-10-10 Mehmet

Çok ilgili bir ekibi var. Çok temiz ve düzenli bir ortam sunuyorlar. Havuzlarının güzelliği çok tatlı. Bence en iyi spor salonlarından biri.

2023-10-15 Hatice

Bence Vamos Sports Complex, Ankara'da spor yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Hem kapalı hem açık havuzları, geniş fitness salonu ve diğer spor alanlarıyla çok çeşitli imkanlar sunuyor. Ayrıca, personelin ilgisi ve tesisin temizliği de çok başarılı.

2023-10-20 Ali

Vamos Sports Complex harika bir spor salonudur. İçerisinde birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Havuzları oldukça temiz ve düzenli tutuluyor. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Zeynep

Vamos Sports Complex sağlık kulübüne birkaç kez gittim ve her seferinde büyük bir memnuniyetle ayrıldım. Tesis, temiz ve düzenli bir ortama sahip. Çalışanlar çok saygılı ve yardımcı oluyor. Modern fitness salonlarına ve iyi korunan havuzlara sahip olması da büyük bir artı.

2023-10-30 Mustafa

Çok beğendiğim bir spor salonu. Gerekli tüm olanaklara sahip. Hijyen konusunda da oldukça titizler. Personel ilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Sevgi

Ankara'da spor yapmak isteyenler için ideal bir seçenek. Geniş bir spor salonu, temiz havuzlar ve diğer olanaklar sunuyor. Çalışanlar çok yardımsever ve alanlar temiz tutuluyor. İyi bir atmosfere sahip ve rahat hissettiriyor.

2023-11-09 Murat

Vamos Sports Complex, Ankara'da spor yapmak için harika bir yer. Havuzları geniş ve temiz. Personel yardımsever ve profesyonel. Fiyatlar da oldukça makul. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Şule

Vamos Sports Complex, Ankara'da en iyi spor salonlarından biridir. Hem kapalı havuzu hem de açık havuzu bulunmaktadır. Fitness salonu ve diğer spor alanları da oldukça geniştir. Çalışanlar çok yardımsever ve tesis temiz tutuluyor.

2023-11-19 Can

Vamos Sports Complex hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Hem kapalı hem de açık havuzları bulunmaktadır ve her ikisi de çok temizdir. Fitness salonu da oldukça geniştir ve iyi donanımlıdır. Personel dostça ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vamos Sports Complex?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?