Vadi Gençlik Ve Spor Kulubü yorumlar

Vadi Gençlik Ve Spor Kulubü yakın Çamaltı Cami, Çamaltı Sokak, Karargahtepe Mahallesi, Keçiören, Ankara, Central Anatolia Region, 06120

  • Adres: Karargahtepe, Çavdar Sk. 17/A, 06120 Keçiören/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 360 90 40
  • Enlem, Boylam: 39.9724204, 32.8603239

Vadi Gençlik Ve Spor Kulubü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vadi Gençlik Ve Spor Kulubü yorumlar
2023-09-27 Ayşe

Macera Sporları Merkezi'ndeki hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Personel çok yardımcıydı ve herhangi bir sorunumuz olduğunda hemen çözüm bulmaya çalıştılar. Aktiviteler çok eğlenceliydi ve güvenlik önlemleri alındı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadık.

2023-09-27 Murat

Macera Sporları Merkezi'nin atmosferi çok güzeldi. İçeri girer girmez enerji doluyorsunuz. Tesisler temiz ve bakımlıydı. Personel samimi ve yardımseverdi. Fiyatlar ise oldukça makuldu. Kesinlikle yeniden ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-09-27 Aslı

Macera Sporları Merkezi'ndeki deneyimim genel olarak olumlu oldu. Ancak bazı aktiviteler için rezervasyon yaptırmak gerekiyordu ve bekleme süresi biraz uzundu. Bunun dışında, personel çok yardımcıydı ve eğlenceli bir gün geçirdik.

2023-10-17 Fatma

Macera Sporları Merkezi'nde gençler için harika bir yer. Aktiviteler eğlenceli ve heyecan vericiydi. Personel gençlerle çok iyi ilgilendi ve onlara yardımcı oldu. Tesis temiz ve düzenliydi. Genel olarak, mükemmel bir deneyim yaşadık.

2023-10-22 Mehmet

Macera Sporları Merkezi'ndeki hizmetler oldukça kaliteliydi. Personel çok profesyoneldi ve herhangi bir sorunumuz olduğunda hemen çözüm buldular. Tesisler temiz ve bakımlıydı. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, aldığınız hizmete değer.

2023-10-27 Seda

Macera Sporları Merkezi'nde geçirdiğim zaman harikaydı. Atmosfer çok enerjikti ve aktiviteler oldukça eğlenceliydi. Personel çok cana yakın ve yardımcıydı. Fiyatlar da uyguntu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-06 Hayriye

Macera Sporları Merkezi'ndeki personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Aktiviteler oldukça eğlenceliydi ve güvenlik tedbirleri alındı. Fiyatlar da oldukça makuldu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Her şeyden memnun kaldım ve yeniden ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-11 Selin

Macera Sporları Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel samimi ve yardımcıydı. Aktiviteler çok heyecan vericiydi ve güvenlik önlemleri alındı. Fiyatlar diğer benzer tesislere göre uygun ve tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Mustafa

Macera Sporları Merkezi'nde rezervasyon yaptırmadan önce biraz bekleme süresi vardı. Ancak, personel çok yardımcıydı ve aktiviteler oldukça eğlenceliydi. Fiyatlar da uygundu ve tesisler temizdi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünebilirim.

2023-11-21 Gizem

Macera Sporları Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Aktiviteler çok eğlenceliydi ve personel çok yardımcı oldu. Tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Kesinlikle yeniden ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vadi Gençlik Ve Spor Kulubü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?