Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) yorumlar

Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) yakın Ziyapaşa Bulvarı, Kurtuluş, Kurtuluş Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01130

  • Enlem, Boylam: 36.9992954, 35.3205862

Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) yorumlar

While my daughter did not even allow X-rays of her teeth, with the experience of Ms. Ekin, we completed my daughter's X-ray, filling and root canal treatment with the calmness and tolerance of our docto …

The service continues in its new place with the same energy, the same smiling face and wonderful dentistry. There is a dentist we can take our children with peace of m …

He approached my children very nicely and told me what to do for minutes. My daughters were treated very comfortably, we …

2023-09-27 Ayşe

Çocuklarımı çok güzel şekilde yaklaştı ve bana yapmam gerekenleri dakikalar içerisinde anlattı. Kızlarım çok rahat bir şekilde tedavi edildi, teşekkürler.

2023-09-27 Fatih

Deneyimli bir doktor olan Ekin hanım sayesinde kızımın dişlerinin bile röntgenini kızımı çaylak vermezken rahatlıkla geçtik, dolgu ve kanal tedavisini de doktorumuzun sakinliği ve toleransıyla tamamladık.

2023-09-27 Elif

Hizmet yeni yerine aynı enerji, aynı güleryüz ve harika dişçilikle devam ediyor. Çocuklarımızı götürebileceğimiz güvenilir bir dişçi var artık.

2023-10-12 Mehmet

Kızımın dişlerinin bile röntgenini kızımı çaylak vermezken rahatlıkla geçtik, dolgu ve kanal tedavisini de doktorumuzun sakinliği ve toleransıyla tamamladık.

2023-10-27 Nur

While my daughter did not even allow X-rays of her teeth, with the experience of Ms. Ekin, we completed my daughter's X-ray, filling and root canal treatment with the calmness and tolerance of our doctor.

2023-11-01 Can

The service continues in its new place with the same energy, the same smiling face and wonderful dentistry. There is a dentist we can take our children with peace of mind now.

2023-11-06 Ayşe

He approached my children very nicely and told me what to do for minutes. My daughters were treated very comfortably, we thank you.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Uzm. Dt. Ekin Kenci Şahin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?