Uzm. Dr. Begüm Öztürk yorumlar

Uzm. Dr. Begüm Öztürk yakın Mustafa Mazhar Bey Caddesi, Feneryolu Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34724

  • Adres: Zühtüpaşa, Recep Peker Cd. No:11, 34724 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 433 4251
  • Web sitesi: doktorsitesi.com
  • Enlem, Boylam: 40.9818765, 29.057621

Uzm. Dr. Begüm Öztürk, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Uzm. Dr. Begüm Öztürk yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Uzm. Dr. Begüm Öztürk gerçekten harika bir doktor. Ben kendisiyle olan deneyimlerimden çok memnunum. Sağladığı hizmetler gerçekten kaliteli. Tedavi sürecimde her zaman beni bilgilendirdi ve ihtiyaçlarımı karşılamak için her türlü çabayı gösterdi. Kendisine minnettarım.

2023-09-29 Mustafa

Begüm Hanım gerçekten çok iyi bir doktor. İlgisi ve bilgisiyle güven veriyor. Yaptığı tedavi sonuçlarından da çok memnun kaldım. Tedavi sürecinde bana her zaman destek oldu ve sorularıma sabırla cevap verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Fatma

Uzm. Dr. Begüm Öztürk'ün doktorluğundan çok memnunum. Tedavi sürecim boyunca her zaman benimle ilgilendi ve ihtiyaçlarımı karşılamak için elinden geleni yaptı. Beraberindeki ekibi de çok profesyonel ve sempatikler. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-10-14 Mehmet

Begüm Hanım'ın hastanesindeki imkanlar ve olanaklar gerçekten çok iyiydi. Temiz, modern ve rahattı. Personel de çok yardımcı oldu ve güler yüzlü davrandı. Tedavi sürecim boyunca hiçbir problem yaşamadım ve kendimi güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Emine

Begüm Hanım'ın doktorluğuna ilk izlenimim çok olumlu oldu. Kendisi çok uzman ve bilgili bir doktor. Tedavi sürecim boyunca her zaman beni rahatlattı ve ihtiyaçlarımı karşılamak için elinden geleni yaptı. Ayrıca hastanesinin atmosferi de çok sakin ve hoş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-24 Ahmet

Uzm. Dr. Begüm Öztürk gerçekten harika bir doktor. Tedavi sürecim boyunca bana her konuda yardımcı oldu ve kendimi güvende hissetmemi sağladı. Hizmetlerinin kalitesi kesinlikle çok yüksek. Ayrıca personeli de çok profesyonel ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Zeynep

Begüm Hanım'ın hastanesinde geçirdiğim süre boyunca müşteri hizmetleri ve personel gerçekten harika davrandı. Her zaman güler yüzlü ve yardımsever oldular. Randevu sırasında da hiç beklemek zorunda kalmadım. Hastanenin genel deneyimi gerçekten harikaydı.

2023-11-03 Ali

Begüm Hanım'ın hastanesinin dekoru gerçekten çok güzeldi. Modern ve şık bir tasarıma sahipti. Atmosfer de çok rahat ve sakin. Tedavi sürecim boyunca kendimi çok huzurlu hissettim. Kesinlikle görülmeye değer bir yer.

2023-11-08 Selin

Uzm. Dr. Begüm Öztürk'ün beklemek için hiç vakit kaybetmedim. Randevu saatine tam olarak başladı ve zamanında gereken tüm prosedürler için odama aldılar. Böylece tedavi sürecim hiç aksatılmadan ilerledi. Hızlı hizmetleri için teşekkür ederim.

2023-11-13 Murat

Begüm Hanım'ın doktorluğunda geçirdiğim süre boyunca gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Kendisi her konuda çok yardımcı oldu ve tedavi sürecim boyunca her zaman destek verdi. Genel olarak, her şeyden çok memnun kaldım ve teşekkürlerimi sunuyorum.

2023-11-18 Gizem

Uzm. Dr. Begüm Öztürk'ün hizmetleri kesinlikle para değerinde. Sağladığı tedavilerin kalitesi çok yüksek ve sonuçlar gerçekten etkileyici. Kendisiyle olan deneyimimden son derece memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-23 Hasan

Begüm Hanım'ın doktorluğundan çok memnunum. Tedavi sürecim boyunca kendisi her konuda yardımcı oldu ve beni her zaman rahatlattı. Hastanesinin ambiansı da çok hoş ve sakin. Genel olarak, her şeyden çok memnun kaldım ve teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Uzm. Dr. Begüm Öztürk?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?