UZAYBİMER

UZAYBİMER yakın Ahmet El Biruni Caddesi, Yenidoğan Mahallesi, Talas, Kayseri, Central Anatolia Region, 38280

  • Adres: Yenidoğan, Fakülte İçi Küme Evleri No:92, 38280 Talas/Kayseri, Türkiye
  • Web sitesi: uzaybimer.erciyes.edu.tr
  • Enlem, Boylam: 38.7104129, 35.5455673

UZAYBİMER, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
UZAYBİMER yorumlar

Çok merak edilen beyaz topun içi bu şekilde. Zamanında NATO askerlerinin radyo iletişimi için kullanılmıştır. Belli bir süre sonra Erciyes Üniversitesi bünyesine katılmış olup şu anda radyo teleskop olarak işlevini yerine getirmektedir.

Erciyes üniversitesine bağlı arazinin içerisinde bulunan UzayBimer bölge etrafında rahatlıkla görebileceğiniz bir arsa üzerine kurulmuştur .

Erciyes Üniversitesinin radyo teleskop birimi maalesef maddi olanakların yetersizliği sebebiyle sıkıntı yaşamaktadır. Ayrıca öğrencilerin uzaya meraklarının olmaması da burayı kötü etkileyen bir diğer unsur. Fakat her şeye rağmen Uzaybimer candır.

2023-09-17 Ahmet

Çok ilginç bir deneyimdi. Uzaybimer'i ziyaret etmek gerçekten büyüleyiciydi. Gözlem yapmak için harika bir yer. Personel çok yardımsever ve bilgiliydi. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-09-17 Ayşe

Uzaybimer'e gidip radyo teleskopları hakkında bilgi edinmek için mükemmel oldu. Personel çok dostça ve anlayışlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-17 Mehmet

Gözlemevi, Erciyes Üniversitesi kampüsünde bulunuyor ve oldukça kolay erişilebilir bir konumda. Radyo teleskopları hakkında öğrenmek istediklerimi öğrendim ve gözlem yapma şansı buldum. Çok eğlenceli bir deneyimdi.

2023-10-02 Fatma

Uzaybimer'in içindeki beyaz topu görmek gerçekten etkileyiciydi. Burası gerçekten uzay araştırmaları için önemli bir merkezdir. Personel çok yardımcı oldu ve bana teleskopların nasıl çalıştığını açıkladı. Harika bir deneyimdi.

2023-10-07 Ali

Uzaybimer'e bir ziyaret yapmak için sabırsızlanıyordum ve beklentilerimi karşıladı. Gözlemler son derece ilginçti ve personel çok profesyonel ve bilgiliydi. Harika bir deneyimdi.

2023-10-12 Nur

Uzaybimer hakkında duyduğum her şey doğruydu. Radyo teleskopları hakkında çok şey öğrendim ve gözlem yapma fırsatım oldu. Çok iyi bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar gitmek isterim.

2023-10-17 Ömer

Uzaybimer'i ziyaret etmek için harika bir yolculuk oldu. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Gözlemevi harika bir atmosfere sahip ve radyo teleskoplarını görmek gerçekten büyüleyiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Gülay

Uzaybimer'e gittiğimde, personel çok yardımcı oldu ve ihtiyacım olan her şeyi açıkladı. Gözlem yapmak için harika bir yer ve atmosfer gerçekten sakin ve huzurlu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-27 Serkan

Uzaybimer'i ziyaret etmek için harika bir deneyimdi. Personel çok dostça ve bilgiliydi. Gözlemler gerçekten etkileyiciydi ve teleskopların nasıl çalıştığını öğrenmek çok ilginçti.

2023-11-01 Elif

Uzaybimer'in radyo teleskopları hakkında öğrenmek istediklerimi öğrendim ve gözlem yapma fırsatı buldum. Personel çok yardımcı oldu ve beni her adımda yönlendirdi. Kesinlikle harika bir deneyimdi.

2023-11-06 Volkan

Uzaybimer'i ziyaret etmek için harika bir deneyim oldu. Gözlemler son derece ilginçti ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Sema

Uzaybimer radyo teleskopları hakkında çok şey öğrendiğim harika bir yer. Personel çok yardımcı oldu ve gözlem yaparken çok eğlendim. Kesinlikle ziyaret etmek için harika bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? UZAYBİMER?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?