Urla Sahne yorumlar

Urla Sahne yakın İzmir-Çeşme yolu, Rüstem Mahallesi, İskele Mahallesi, Urla, Izmir, Aegean Region, 35430

  • Adres: Rüstem, Çiçek sokak, 35430 Urla/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 165 89 51
  • Web sitesi: urlasahne.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.3308366, 26.7580493

Urla Sahne, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Urla Sahne yorumlar

This place was an absolutely exquisite place to visit, the drinks, the service, the concert that took place and the vibe was immaculate. Requests and demands were listened to and people appreciated you which could be understood even by the … Daha fazla

Oturma yerleri çok rahat, kendi kişisel özel alanınız çok büyük. Sayabildiğim 10'dan fazla güzel ağaç dikilmiş. Kiraz çiçeği, beyaz çiçekler vsvs ortama hava katmış. Çeşitli geri dönüştürülmüş atık demirlerle sanat inşa edilmiş. Özellikle … Daha fazla

Devasa bir alan içinde konserler oluyor 7 odalı bir butik otel var 10 kadar bungalaov var kahvaltı brunch yemek servisi var sezona hazır çeşmeye giderken açık havada bir kahve için mola verilebilir.... Biraz müze gibi de aynı zamanda

2023-09-18 Nalan

Urla Sahne Restoran'u ziyaret etmek için harika bir yerdi. İçecekler, hizmet, gerçekleşen konser ve atmosfer kusursuzdu. İstekler ve talepler dinlendi ve insanlar sizi takdir etti. Çok rahat oturma alanları vardı ve kişisel özel alan büyüktü. Çevreye birçok güzel ağaç dikilmişti ve çeşitli geri dönüştürülmüş atık demirlerle sanat yapılmıştı. Genel deneyim harikaydı.

2023-09-18 Ayşe

Muhteşem bir yer. Mükemmel bir atmosferi var ve konserler çok keyifli. Ayrıca çok yardımsever ve ilgili personellere sahipler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ahmet

Urla Sahne Restoran'ı ziyaret ettim ve çok etkilendim. Yer çok güzeldi ve çalışanlar çok kibardı. Konser gerçekten harikaydı ve içecekler lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-03 Esra

Muhteşem bir yer, hizmet harika ve konserler çok eğlenceli. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-08 Can

Urla Sahne Restoran muhteşem bir deneyimdi. İçecekler harika, hizmet mükemmeldi ve konser olaydı. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-13 Zeynep

Urla Sahne Restoran'da mükemmel bir zaman geçirdim. İçecekler çok iyi, hizmet harika ve konser muhteşemdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Mehmet

Urla Sahne Restoran'ı ziyaret etmek için harika bir yer. İçecekler, hizmet, konser ve atmosfer mükemmeldi. İstekler dinlendi ve insanlar sizinle ilgilendi. Çok rahat oturma alanları vardı ve kişisel özel alan büyük. Çevreye birçok güzel ağaç dikilmişti ve çeşitli geri dönüştürülmüş atık demirlerle sanat yapılmıştı. Genel deneyim mükemmeldi.

2023-10-23 Elif

Urla Sahne Restoran gerçekten harika bir mekandı. İçecekler çok lezzetliydi ve konserler çok keyifliydi. Personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Harika bir deneyimdi.

2023-10-28 Emre

Urla Sahne Restoran'a gittiğimde gerçekten etkilendim. Mükemmel bir atmosfere sahipler ve konserler çok keyifli. İçecekler de çok lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Gizem

Urla Sahne Restoran çok güzel bir yer. Konserler harika ve hizmet mükemmel. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-07 Burak

Urla Sahne Restoran'ı ziyaret ederken inanılmaz bir deneyim yaşadım. İçecekler, hizmet, gerçekleşen konser ve atmosfer kusursuzdu. İstekler ve talepler dinlendi ve insanlar sizi takdir etti. Çok rahat bir oturma alanı vardı ve kişisel özel alan oldukça büyüktü. Çevrede birçok güzel ağaç dikilmişti ve çeşitli geri dönüştürülmüş atık demirlerle sanat yapılmıştı. Genel deneyim harikaydı.

2023-11-12 Selin

Urla Sahne Restoran'a gittiğimde çok etkilendim. İçecekler lezzetliydi, konser mükemmeldi ve atmosfer harikaydı. Personel de çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Urla Sahne?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?