Urban Active Ankara yorumlar

Urban Active Ankara yakın Atakule AVM, Çankaya Caddesi, Atakule, Çankaya Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06690

  • Adres: Cankaya Mah, Çankaya Cd. no 1.B D:7, 06690 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 530 915 73 14
  • Web sitesi: urbanriders.com
  • Enlem, Boylam: 39.8861404, 32.8558826

Urban Active Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Urban Active Ankara yorumlar

Müthiş bir cycling deneyimi.Ekip çok iyi,stüdyo ve ekipman da öyle. Soyunma odaları biraz ufak .antrenman öncesi veya sonrası boş olsa sahi fitness alanını kullanamamıza müsade edilmemesini anlayamadım. Bunun dışında mutlaka tecrübe edilmesi gereken bir aktivite.

This is an amazing place for boosting your energy. I like the way the staff threat you. They are respectful, kind & caring. Cheers! Daha fazla

2023-09-19 Melike

Müthiş bir cycling deneyimi.Ekip çok iyi,stüdyo ve ekipman da öyle. Soyunma odaları biraz ufak .antrenman öncesi veya sonrası boş olsa sahi fitness alanını kullanamamıza müsade edilmemesini anlayamadım. Bunun dışında mutlaka tecrübe edilmesi gereken bir aktivite.

2023-09-19 Emre

This is an amazing place for boosting your energy. I like the way the staff threat you. They are respectful, kind & caring. Cheers!

2023-09-19 Elif

Harika bir indoor cycling deneyimi. Eğitmenler çok profesyonel ve yardımsever. Stüdyodaki ekipmanlar da çok kaliteli. Sadece soyunma odaları biraz küçük. Ayrıca antrenmandan önce veya sonra boş olsa bile fitness alanının kullanımına izin verilmiyor, bu anlaşılır değil. Bunun dışında mutlaka deneyin!

2023-10-04 Ayşe

Gerçekten harika bir deneyim. İçinizdeki enerjiyi artırmak için ideal bir yer. Personel sizi nasıl karşıladıklarını beğendim. Saygılı, nazik ve ilgili. Teşekkürler!

2023-10-09 Ali

Ankara'daki en iyi indoor cycling stüdyolarından biri. Buraya gitmekten gerçekten keyif alıyorum. Ekipmanlar kaliteli ve personel çok yardımcı oluyor. Tek eksik, soyunma odalarının biraz küçük olması. Onun dışında her şey mükemmel.

2023-10-14 Merve

Kesinlike tavsiye edebileceğim bir yer. Enerjinizi yükseltmek için mükemmel bir yer. Eğitmenler süper, stüdyo çok temiz ve rahat. Tek dezavantaj, soyunma odalarının biraz sınırlı olması.

2023-10-19 Ahmet

Harika bir deneyim yaşadım. İçinde bulunduğunuz atmosfer size enerji veriyor. Personel saygılı, nazik ve ilgili. Teşekkürler!

2023-10-24 Gizem

Urban Active Ankara, indoor cycling için harika bir yer. Ekip çok profesyonel ve yardımsever. Stüdyo ve ekipmanlar kaliteli. Sadece soyunma odaları biraz sıkışık. Ayrıca antrenman öncesinde veya sonrasında fitness alanını kullanıma kapalı olması sinir bozucu olabiliyor.

2023-10-29 Mustafa

Urban Active Ankara'da mükemmel bir cycling deneyimine sahip oldum. Ekipmanlar kaliteli ve stüdyo çok profesyonel. Sadece soyunma odaları biraz küçük. Fitness alanını kullanmak için antrenman öncesi veya sonrası boş olmasına rağmen izin verilmemesi biraz saçma.

2023-11-03 Fatma

Ankara'da indoor cycling deneyimi için tercih edilebilecek en iyi yerlerden biri. Ekipmanlar kaliteli ve eğitmenler çok yetenekli. Sadece soyunma odaları biraz küçük. Fitness alanının antrenmandan önce veya sonra kullanılmasına izin verilmemesi biraz mantıksız.

2023-11-08 Cem

Urban Active Ankara'da gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Ekipmanlar kaliteli ve eğitmenler çok iyi. Sadece soyunma odaları biraz dar. Ayrıca, boş alan olsa bile fitness alanının kullanıma kapatılması biraz saçma.

2023-11-13 Derya

Urban Active Ankara'da indoor cycling yapmak gerçekten harika bir deneyim. Ekip çok iyi ve stüdyo çok profesyonel. Sadece soyunma odaları biraz sıkışık. Antrenmandan önce veya sonra boş alan olduğunda fitness alanını kullanamamamızı anlayabilmiş değilim. Bunun dışında mutlaka deneyin!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Urban Active Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?