Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti.

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. yakın Oto lastik, Mahmutbey Caddesi, Yenimahalle Mahallesi, Bağcılar, Istanbul, Marmara Region, 34212

  • Adres: Güneşli Mah., Mahmutbey Cad. No:137 D:3, 34212 Bağcılar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 657 28 94
  • Enlem, Boylam: 41.0380795, 28.83449

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi ile çalışma deneyimim oldukça olumlu oldu. İşlerini titizlikle ve zamanında yaptılar. Personel çok misafirperver ve saygılıydı. Tesisleri oldukça iyi bakımlı ve moderndi. Bekleme süresi ve rezervasyonlarla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Ortam ve dekor çok hoştu. Paranızın karşılığını kat kat alıyorsunuz. Genel olarak, yapıcı deneyimim çok iyi oldu. İlk izlenimim ve atmosfer harikaydı. Hizmet ve ürün kalitesi oldukça yüksekti.

2023-09-18 Mehmet

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi ile çalışmak oldukça keyifliydi. Müşteri hizmeti personeli çok yardımcı oldu ve her zaman nazikti. Tesisler gerçekten rahat ve güzeldi. Rezervasyonlarımı her zaman düzgün bir şekilde yönettiler ve herhangi bir beklemem olmadı. Ortam çok hoştu ve dekor harikaydı. Fiyat performans oranı çok iyi. Genel olarak, deneyimim çok memnuniyet vericiydi. İlk izlenimim ve atmosfer gerçekten güzeldi. Hizmet ve ürün kalitesi mükemmeldi.

2023-09-18 Fatma

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi hakkında yorum yapmak istiyorum. Çalıştığım süre boyunca personel her zaman yardımcı oldu ve tavsiyelerde bulundu. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve her zaman güler yüzlüydü. Tesisler oldukça temiz ve moderndi. Bekleme süresi önemsizdi ve rezervasyonlar sorunsuzdu. Ortam ve dekor çok şık ve rahattı. Alınan hizmetin karşılığını aldığınızı düşünüyorum. Deneyimim genel olarak çok iyi oldu. İlk izlenimim ve atmosfer gerçekten hoştu. Hizmet ve ürün kalitesi yüksekti.

2023-10-03 Ali

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi ile çalışma deneyimim kesinlikle mükemmel oldu. Personel her zaman iyi bir hizmet verdi ve her talebime yardımcı oldular. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Rezervasyon sürecinde herhangi bir bekleme yaşamadım ve her zaman zamanında hizmet aldım. Ortam ve dekor çok etkileyiciydi ve hissiyattı. Ödediğiniz tutara değer. Genel olarak, deneyimim çok olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer harikalardı. Hizmet ve hizmet kalitesi mükemmeldi.

2023-10-08 Ahmet

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi hakkında söyleyeceğim çok şey var. Personel her zaman yardımcı olmak için oradaydı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Ortam ve dekor hoştu ve rahattı. Paranızın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer harika. Hizmet ve ürün kalitesi mükemmel.

2023-10-13 Gizem

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi ile alakalı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler oldukça iyi bakımlı ve moderndi. Bekleme süresi yoktu ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Ortam ve dekor çok şık ve hoştu. Fiyat performans oranı iyiydi. Genel olarak, deneyimim oldukça güzeldi. İlk izlenimim ve atmosfer çok pozitifti. Hizmet ve ürün kalitesi yüksekti.

2023-10-18 Cem

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi hakkında yorum yapmak istiyorum. Personel çok yardımcı oldu ve her zaman profesyoneldi. Müşteri hizmetleri mükemmeldi ve her zaman tüm sorularımı yanıtladılar. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Rezervasyon süreci çok kolaydı ve herhangi bir bekleme yapmadım. Ortam ve dekor çok güzeldi ve rahattı. Fiyat performans oranı harika. Genel olarak, deneyimim çok memnuniyet vericiydi. İlk izlenimim ve atmosfer harikaydı. Hizmet ve ürün kalitesi yüksekti.

2023-10-23 Hande

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi ile çalışma deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve moderndi. Rezervasyonlarımı her zaman sorunsuz bir şekilde yaptım ve beklemem yoktu. Ortam ve dekor çok hoştu. Fiyat performans oranı iyiydi. Genel olarak, deneyimim oldukça iyiydi. İlk izlenimim ve atmosfer harikaydı. Hizmet ve hizmet kalitesi yüksekti.

2023-10-28 Yusuf

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi ile çalışmak gerçekten keyifliydi. Personel her zaman yardımcı oldu ve herhangi bir sorun yaşamadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi yoktu ve rezervasyonlarım her zaman düzgün bir şekilde yönetildi. Ortam ve dekor çok hoş ve rahattı. Paranızın karşılığını alıyorsunuz. Genel olarak, deneyimim olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer güzeldi. Hizmet ve ürün kalitesi iyiydi.

2023-11-02 Gamze

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi hakkında düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Personel her zaman yardımcı ve güler yüzlüydü. Müşteri hizmetleri gerçekten harikaydı ve her zaman tüm sorularımı yanıtladılar. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Rezervasyon süreci kolaydı ve herhangi bir bekleme yapmadım. Ortam ve dekor çok şıktı ve rahattı. Paranızın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz. Genel olarak, deneyimim çok memnuniyet vericiydi. İlk izlenimim ve atmosfer mükemmel. Hizmet ve hizmet kalitesi harikaydı.

2023-11-07 Sevgi

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. ile çalışma deneyimim kesinlikle mükemmeldi. Personel her zaman yardımcı oldu ve herhangi bir sorun yaşamadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi önemsizdi ve rezervasyonlarım her zaman zamanında yapıldı. Ortam ve dekor çok hoştu. Paranızın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz. Genel olarak, deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer harikaydı. Hizmet ve ürün kalitesi mükemmeldi.

2023-11-12 Aysel

Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti. Yapı Denetçisi ile alışveriş yaparken çok memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı oldu ve herhangi bir sorun yaşamadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve her zaman rezervasyon yaptım. Ortam ve dekor çok güzeldi ve rahattı. Fiyat performans oranı iyiydi. Genel olarak, deneyimim çok memnuniyet vericiydi. İlk izlenimim ve atmosfer gerçekten hoştu. Hizmet ve ürün kalitesi yüksekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ulus Yapı Denetim Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?