Uğur Eczanesi yorumlar

Uğur Eczanesi yakın 88, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Mahallesi, Batman Merkez, Batman, Southeastern Anatolia Region, 72050

  • Adres: Cumhuriyet, Atatürk Blv. No:158 No:158, 72070 Batman Merkez/Batman, Türkiye
  • Telefon: +90 488 214 43 03
  • Enlem, Boylam: 37.8882315, 41.1290352

Uğur Eczanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Uğur Eczanesi yorumlar
2023-09-25 Mustafa

Uğur Eczanesi, çeşitli ilaç ve eczane hizmetleri sunan bir yerdir. Personel dostça ve yardımseverdir. İlaçlarının kalitesi oldukça iyidir. Bekleme süreleri genellikle kısa ve rezervasyon yapmak mümkündür. Ecza deposu geniş ve düzenlidir. Tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Uğur Eczanesi'ne geldiğimde personel her zaman güleryüzlü ve yardımcı olmuştur. İlaçlarının kalitesi çok iyidir. Bekleme süreleri genellikle kısa ve randevu alabilmek kolaydır. Fiyatları da oldukça uygundur. Memnuniyetle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Uğur Eczanesi'ni ilk kez ziyaret ettim ve benim için olumlu bir deneyimdi. Personel dostça ve profesyonelce hizmet verdi. İlaçlarının kalitesi oldukça iyidir ve fiyatları da makul. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkündür. Atmosfer rahattır ve ecza deposunda bulunabilecek birçok ürün vardır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Fatma

Uğur Eczanesi harika bir deneyim yaşattı. Personel samimi ve yardımcı oldu. İlaçlarının kalitesi süper. Bekleme süreleri kısa ve fiyatlar makul. Atmosfer çok rahattır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Ali

Uğur Eczanesi'ne birkaç kez gittim ve her defasında memnun kaldım. Personel çok yardımcı oluyor ve güleryüzlü. İlaçlarının kalitesi beklentilerimi karşılıyor ve fiyatları da makul. Bekleme süresi kısa ve randevu almak mümkün. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Gülay

Uğur Eczanesi'ne her zaman alışveriş yapmaktan memnuniyet duyuyorum. Personel her zaman yardımsever ve dostça. İlaçlarının kalitesi harika. Bekleme süreleri çok kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Atmosfer çok rahat ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Emre

Uğur Eczanesi'ne giderken her zaman memnun kalıyorum. Personel her zaman profesyonel ve yardımsever. İlaçlarının kalitesi mükemmel. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Atmosfer çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Elif

Uğur Eczanesi'nde her zaman harika bir deneyim yaşarım. Personel sempatik ve profesyoneldir. İlaçlarının kalitesi çok iyidir ve fiyatları da uygun. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Atmosfer rahat ve sakin. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Nur

Uğur Eczanesi, çok dostça ve profesyonel bir hizmet sunar. Personel her zaman yardımseverdir. İlaçlarının kalitesi yüksektir ve fiyatları da uygun. Bekleme süreleri çok kısa ve randevu almak kolaydır. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Hasan

Uğur Eczanesi'nde her zaman harika bir deneyim yaşadım. Personel her zaman yardımcı olur. İlaçlarının kalitesi çok iyidir ve fiyatları makul. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Atmosfer rahattır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Esra

Uğur Eczanesi'ni yakın zamanda keşfettim ve çok memnun kaldım. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımcı oluyor. İlaçlarının kalitesi iyidir ve fiyatları da makul. Bekleme süresi kısa ve randevu alabilmek kolaydır. Atmosfer rahattır ve ecza deposu düzenlidir. Tavsiye ederim.

2023-11-19 Sevgi

Uğur Eczanesi'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel sıcakkanlı ve yardımsever. İlaçlarının kalitesi mükemmel. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Atmosfer rahat ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Uğur Eczanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?