Üstad Restaurant yorumlar

Üstad Restaurant yakın Kız Kulesi Sokak, Büyükesat Mah., Büyükesat Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06700

  • Adres: Kazım Özalp, Kız Kulesi Sk. No :22, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 436 22 66
  • Web sitesi: ankaraustad.com
  • Enlem, Boylam: 39.890115, 32.870309

Üstad Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Üstad Restaurant yorumlar

Mezeler fevkalade harika mekan herkese ısrarla tavsiye ederim yaprak ciğer şahane kalamar mükemel müzik atmosfer çok hoş emeği geçen herkese çok teşekkürler ellerinize sağlık mekan sahibi Murat Dağlar abi herşey çok güzeldi Daha fazla

Ankara’nın en lezzetli mezelerini yiyebileceğiniz mekân. Gitmişken işletme sahibi Murat Bey ile sohbet etmeyi unutmayın. Şık ve inanılmaz samimi ortamıyla keyifli bir akşam geçireceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Daha fazla

Leziz mezeler, kaliteli hizmet ve güzel müzik dinlerken rahatça sohbet edebileceğiniz keyifli ve başarılı bir mekan Daha fazla

2023-09-22 Esra

Mezeler fevkalade harika mekan herkese ısrarla tavsiye ederim yaprak ciğer şahane kalamar mükemel müzik atmosfer çok hoş emeği geçen herkese çok teşekkürler ellerinize sağlık mekan sahibi Murat Dağlar abi herşey çok güzeldi

2023-09-22 Mustafa

Ankara’nın en lezzetli mezelerini yiyebileceğiniz mekân. Gitmişken işletme sahibi Murat Bey ile sohbet etmeyi unutmayın. Şık ve inanılmaz samimi ortamıyla keyifli bir akşam geçireceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

2023-09-22 Ayşe

Leziz mezeler, kaliteli hizmet ve güzel müzik dinlerken rahatça sohbet edebileceğiniz keyifli ve başarılı bir mekan

2023-10-07 Ahmet

Garsonların ilgisi ve hizmeti çok memnun ediciydi. Fiyatlar da oldukça makul. Yemeklerin lezzeti ise harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Fatma

Mekanın atmosferi çok güzel ve hoş. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve taze. Çok memnun kaldım, tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-17 Mehmet

Servis hızlı ve güler yüzlüydü. Mezeler gerçekten lezzetliydi. Sıcak bir ortamda güzel müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdik. Tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-22 Zeynep

Yemeklerin fiyatı oldukça uygun ve lezzetleri mükemmel. Atmosfer çok hoş ve rahat. Personel de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

2023-10-27 Ali

Çok hoş bir restoran, ambiyansı gerçekten harika. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Personel çok yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Sultan

Yemeklerin lezzeti mükemmeldi. Garsonlar çok ilgili ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim bir mekan.

2023-11-06 Osman

Mekanın ambiyansı çok güzel ve iç açıcı. Personel çok kibar ve ilgili. Yemekler taze ve lezzetli. Fiyatlar da gayet uygun. Tekrar gelmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-11 Rabia

Restoranın dekorasyonu çok şık ve modern. Yemeklerin lezzeti harika, mezeleri özellikle tavsiye ederim. Garsonlar çok kibar ve hızlı hizmet veriyorlar. Çok memnun kaldık.

2023-11-16 Ahmed

Yemeklerin lezzeti mükemmel. Mezeler, kebaplar, tatlılar hepsi çok güzeldi. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Üstad Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?