ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. Bağdat Caddesi Şubesi yorumlar

ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. Bağdat Caddesi Şubesi yakın Yayla 338, 338, Bağdat Caddesi, Caddebostan Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34728

  • Enlem, Boylam: 40.9650245, 29.071584

ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. Bağdat Caddesi Şubesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. Bağdat Caddesi Şubesi yorumlar

Famous Securities is a Rooted Brokerage Firm.. The staff is experienced and relevant people are on the phone. Kadikoy Branc …

What is the advantageous commission rat …

2023-09-19 Ahmet

Ünlü Menkul Değerler'in Bağdat Caddesi şubesindeki çalışanlar oldukça deneyimli ve ilgili. Telefon ile iletişime geçtiğinizde ilgili kişilere ulaşabiliyorsunuz.

2023-09-19 Ayşe

Ünlü Menkul Değerler köklü bir aracı kurumdur. Çalışanları deneyimlidir ve ilgili kişilere telefon ile ulaşabilirsiniz. Kadıköy şubesine gittiğimde bana yardımcı olmak için beklemem gereken bir süre olmadı. Hizmet kalitesi yüksektir ve ürünleri / hizmetleri kaliteli ve profesyoneldir.

2023-09-19 Mehmet

Ünlü Menkul Değerler'in Bağdat Caddesi şubesindeki deneyimim olumlu oldu. Çalışanlar deneyimli ve ilgili, hizmet kalitesi yüksektir. Ürün / hizmet fiyatları da makul.

2023-10-04 Fatma

Ünlü Menkul Değerler'in kadıköy şubesine gittiğimde ilk izlenimim çok olumlu oldu. Atmosfer hoş ve profesyonel bir hava var. Çalışanlar nazik ve yardımsever. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı.

2023-10-09 Ali

Ünlü Menkul Değerler'in kadıköy şubesindeki hizmetten memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve her konuda yardımcı oldular. Ürün / hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da makuldü.

2023-10-19 Hasan

Ünlü Menkul Değerler'e telefon ile ulaştığımda müşteri hizmetleri personeli çok yardımcı oldu. Beklemem gereken bir süre olmadı. Hizmet kalitesi yüksek ve fiyatlar da makul.

2023-10-24 Zeynep

Ünlü Menkul Değerler'in Bağdat Caddesi şubesindeki deneyimim olumlu oldu. Atmosfer hoş ve profesyonel bir hava var. Çalışanlar nazik ve yardımsever. Ürün ve hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı.

2023-10-29 Süleyman

Ünlü Menkul Değerler kadıköy şubesindeki çalışanlar deneyimli ve ilgili. Hizmet kalitesi yüksek ve ürünlerin / hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun.

2023-11-03 Emine

Ünlü Menkul Değerler'e telefon ile ulaştığımda müşteri hizmetleri personeli çok yardımcı oldu. Hizmet kalitesi yüksek ve fiyatlar da makul.

2023-11-08 Berk

Ünlü Menkul Değerler'in Bağdat Caddesi şubesindeki hizmetten memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve her konuda yardımcı oldular. Ürün / hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da makuldü.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş. Bağdat Caddesi Şubesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?