Üçgen Otomasyon yorumlar

Üçgen Otomasyon yakın İTÜ Mimarlık Fakültesi, Asker Ocağı Caddesi, Taşkışla, Harbiye, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34367

  • Adres: Harbiye, Taşkışla Cd. No:2/A-1, 34367 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 222 47 36
  • Web sitesi: ucgenotomasyon.com
  • Enlem, Boylam: 41.0404986, 28.9888948

Üçgen Otomasyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Üçgen Otomasyon yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Şirketle olan deneyimim genel olarak olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer oldukça hoştu. Çalışanlar cana yakındı ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Tesisler ve olanaklar da iyi düzenlenmişti. Bekleme süresi de kısaydı ve rezervasyon yapma imkanımız vardı.

2023-09-25 Mehmet

Otomasyon şirketiyle olan tecrübem oldukça iyi oldu. Çalışanlar cana yakındı ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Tesisler ve olanaklar da iyi düzenlenmişti. Bekleme süresi de kısaydı ve rezervasyon yapma imkanımız vardı.

2023-10-15 Ali

Bu otomasyon şirketiyle olan tecrübem oldukça memnuniyet vericiydi. İlk izlenimim olumlu ve atmosfer hoştu. Çalışanlar da cana yakın ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Tesisler ve olanaklar iyi düzenlenmişti. Bekleme süresi de kısadı ve rezervasyon yapma imkanımız vardı.

2023-10-25 Hasan

Otomasyon şirketiyle olan tecrübem olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer hoştu. Çalışanlar cana yakındı ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Tesisler ve olanaklar iyi düzenlenmişti. Bekleme süresi de kısaydı ve rezervasyon yapma imkanımız vardı.

2023-11-04 Okan

Şirketle olan deneyimim oldukça olumlu oldu. İlk izlenimim ve atmosfer hoştu. Çalışanlar cana yakındı ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Tesisler ve olanaklar da iyi düzenlenmişti. Bekleme süresi de kısaydı ve rezervasyon yapma imkanımız vardı.

2023-11-14 Cem

Otomasyon şirketiyle olan tecrübem oldukça iyiydi. İlk izlenimim olumlu ve atmosfer hoştu. Çalışanlar da cana yakın ve yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Tesisler ve olanaklar iyi düzenlenmişti. Bekleme süresi de kısadı ve rezervasyon yapma imkanımız vardı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Üçgen Otomasyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?