Turquaz Balloons Cappadocia yorumlar

Turquaz Balloons Cappadocia yakın Uzundere Caddesi, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50180

  • Adres: Uzun Dere Cd., 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 554 165 36 40
  • Web sitesi: turquazballoons.com
  • Enlem, Boylam: 38.6430809, 34.8260342

Turquaz Balloons Cappadocia, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turquaz Balloons Cappadocia yorumlar

The experience was amazing and nothing to complain! The breakfast while waiting for the given signal was delicious and the pastries were perfectly toasted. :P The hot air balloon ride was spacious and everyone all get nice spots and angles … Daha fazla

This was an amazing experience. The tour picked us up from our hotel on time. They offered morning breakfast. The ballon ride was dreamy. The ride was over an hour in the air. The pilots Abdullah and the copilot Muhammet were very nice. … Daha fazla

I am afraid of flying by plane, but I didn't even notice when we took off. It was a perfectly smooth ride with a breathtaking scenery all around. The pilot, Elma, was very skillful, and the entire team did their best to ensure smooth … Daha fazla

2023-09-30 Ahmet

Mükemmel bir deneyimdi ve hiçbir şikayetim yok! Verilen sinyali beklerken yapılan kahvaltı lezzetliydi ve pastalar mükemmel bir şekilde kızartılmıştı. :P Sıcak hava balonu yolculuğu geniş bir alandaydı ve herkes güzel noktalara ve açılara sahipti.

2023-09-30 Emre

Bu inanılmaz bir deneyimdi. Tur bizi otelimizden zamanında aldı. Sabah kahvaltısı da sundular. Balon yolculuğu hayal gibiydi. Yolculuk havada bir saat kadar sürdü. Pilotlar Abdullah ve Yardımcı Pilot Muhammet çok nazikti.

2023-09-30 Ayşe

Uçaktan korkarım, ama kalktığımızda bile fark etmedim. Etraftaki muhteşem manzara ile mükemmel düz bir yolculuk oldu. Pilot Elma çok becerikliydi ve tüm ekip düzgün bir deneyim sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptı.

2023-10-15 Mehmet

Bu tur gerçekten harikaydı. Harika fotoğraflar çektik. Turist rehberi de çok bilgi doluydu. Muhteşem bir manzara eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşadık.

2023-10-20 Hatice

Tur sırasında bizi dört dörtlük ağırladılar. Personel çok yardımsever ve cana yakındı. Balon yolculuğu da inanılmaz güzeldi. Manzara olağanüstüydü. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-10-25 Yusuf

Tur sırasında yapılan kahvaltı gerçekten lezzetliydi. Balon yolculuğu sırasında fotoğrafçılar da bulunuyordu ve harika anılar yakalayabildik. Süre boyunca herkesin konforu için ekip gerçekten gayret gösterdi.

2023-10-30 Elif

Kesinlikle bu turu tavsiye ederim. Muhteşem bir deneyim oldu. Rehberimiz son derece bilgilendiriciydi ve tüm sorularımızı yanıtladı. Balon yolculuğu da aynı şekilde unutulmazdı.

2023-11-04 Can

Çok güzel bir turdu. Sabah kahvaltısı çok lezzetliydi ve sıcak hava balonu yolculuğu muhteşemdi. Pilotlar profesyoneldi ve herkes güvenli bir şekilde yolculuğunu tamamladı. Kesinlikle tekrar katılmak istiyorum.

2023-11-09 Melisa

Tur boyunca gördüğüm manzara çok etkileyiciydi. Balon yolculuğu da mükemmel bir deneyimdi. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-11-14 Burak

Bu turu herkese tavsiye ederim. Gerçekten harika bir deneyim oldu. Tüm ekip çok profesyonel ve yolculuk boyunca bize çok iyi baktılar. Manzara da inanılmazdı!

2023-11-19 Selin

Bu tur gerçekten muhteşemdi. Rehber son derece bilgilendiriciydi ve tüm sorularımızı sabırla yanıtladı. Sabah kahvaltısı da harikaydı. Balon yolculuğu da inanılmaz keyifliydi. Kesinlikle tekrar katılmak istiyorum.

2023-11-24 Eren

Bu turu arkadaşlarıma ve aileme tavsiye ederim. Her şey harikaydı. Kahvaltı lezzetliydi ve balon yolculuğu muhteşemdi. Pilotlar son derece profesyonel ve güvenli bir yolculuk sağladılar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turquaz Balloons Cappadocia?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?