Turkish Poultry Net Türkiye Kanatlı Ağı yorumlar

Turkish Poultry Net Türkiye Kanatlı Ağı yakın Çınar Sokak, Işınlar Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06170

  • Adres: Işınlar, Çınar Sokağı No:38, 06170 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.959235, 32.817635

Turkish Poultry Net Türkiye Kanatlı Ağı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkish Poultry Net Türkiye Kanatlı Ağı yorumlar
2023-09-23 Mehmet

Gazete Yayıncısı'nda çalışanlar çok ilgili ve yardımsever. Bekleme süresi de oldukça kısa. Fakat mekan biraz dar olduğu için biraz daralabiliyorsunuz. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli ürünler sundukları için değer.

2023-09-23 Fatma

Gazete Yayıncısı'na rezervasyon yaptırmadan gitmek pek mantıklı değil. Çünkü oldukça yoğun bir mekan. Fakat rezervasyon yaptırırsanız hemen yer bulabiliyorsunuz. Personel de oldukça yardımsever ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi.

2023-10-08 Ahmet

Gazete Yayıncısı'ndaki atmosfer çok hoş. Dekorasyon ve ambiyans gerçekten etkileyici. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli ürünler sundukları için buna değer. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve güler yüzlü.

2023-10-13 Zeynep

Gazete Yayıncısı'na gitmek için rezervasyon yapmak gerekiyor çünkü oldukça kalabalık bir mekan. Fakat rezervasyon yaptırdığınızda hemen yer bulabiliyorsunuz. İlk izlenim oldukça olumlu, çalışanlar ilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli ürünler sundukları için değer.

2023-10-18 Ali

Gazete Yayıncısı oldukça kalabalık bir mekan. Rezervasyon yapılmadan gitmek pek mantıklı değil. Ancak rezervasyon yaptırırsanız hemen yer bulabiliyorsunuz. Hizmet oldukça hızlı ve personel yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli ürünler sundukları için değer.

2023-10-23 Aysel

Mekanın dekorasyonu gerçekten güzel ve hoş. Çalışanlar da ilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli ürünler sundukları için değer. Gazete Yayıncısı'ndaki genel deneyim oldukça olumlu.

2023-10-28 Mustafa

Gazete Yayıncısı'na gitmek için rezervasyon yaptırmak gerekiyor çünkü oldukça popüler bir yer. Fakat rezervasyon yaptırırsanız hemen yer bulabiliyorsunuz. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli ürünler sundukları için değer.

2023-11-02 Hatice

Gazete Yayıncısı'nda atmosfer oldukça hoş. Dekorasyon şık ve modern. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli ürünler sundukları için değer. Çalışanlar da ilgili ve yardımsever.

2023-11-07 İbrahim

Gazete Yayıncısı'nın dekorasyonu gerçekten etkileyici. Kaliteli ürünler sundukları için fiyatların biraz yüksek olması normal. Çalışanlar da ilgili ve yardımsever. Genel deneyimim oldukça olumlu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkish Poultry Net Türkiye Kanatlı Ağı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?