TURKISH FLOORS yorumlar

TURKISH FLOORS yakın Başpınar OSB, Başpınar (Organize) OSB Mah., Sam, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27600

  • Adres: 2 ORGANIZE SANAYI BOLGESI, Celal Doğan Blv. NO:23, Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 342 503 71 95
  • Enlem, Boylam: 37.1574902, 37.299963

TURKISH FLOORS, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TURKISH FLOORS yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Mağazada harika bir atmosfer ve dekorasyon var. Ürünlerin kalitesi de gerçekten çok iyi. Personel çok yardımcı ve nazik. Fiyatlar da makul. Mağazaya ilk girişte etkileyici bir izlenim yaratıyor. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-21 Ahmet

TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'ndan çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da oldukça makuldi. Personel çok yardımcı ve nazikti. Mağazada harika bir atmosfer vardı ve tesisler de çok iyiydi.

2023-09-21 Fatma

TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'nda hoş bir deneyim yaşadım. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Personel çok yardımcı ve nazikti. Mağazanın dekorasyonu da çok hoştu. Sadece beklemek zorunda kaldığım biraz uzun sürdü.

2023-10-06 Mehmet

Mağazanın atmosferi çok güzeldi ve tesisler de çok iyiydi. Ürün kalitesi de çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Personel çok yardımcı ve nazikti. Tek olumsuz yanı rezervasyon yaptırmama rağmen biraz beklemek zorunda kaldım.

2023-10-11 Zeynep

TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'nda harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da makuldu. Personel çok yardımcı oldu ve çok nazikti. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoştu. Tek olumsuz yanı biraz beklemek zorunda kaldım.

2023-10-16 Mustafa

TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'nda alışveriş yapmaktan memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı ve nazikti. Mağazanın atmosferi de hoştu. Sadece biraz uzun sürede rezervasyonumu onaylamalarını bekledim.

2023-10-21 Esra

TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'nda harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da makuldu. Personel çok yardımcı oldu ve çok nazikti. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoştu. Tek olumsuz yanı biraz uzun sürede rezervasyonumu onaylamalarını bekledim.

2023-10-26 Ayhan

Mağazada güzel bir atmosfer ve dekorasyon vardı. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı ve nazikti. Mağazaya ilk girişimde iyi bir izlenim yaratıyordu.

2023-10-31 Gizem

TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'nda memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Personel yardımcı ve nazikti. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da güzeldi. Sadece biraz beklemek zorunda kaldım.

2023-11-05 Emre

TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'nda güzel bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı ve nazikti. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da güzeldi. Sadece biraz uzun sürede rezervasyonumu onaylamalarını bekledim.

2023-11-15 Ömer

Ben TURKISH FLOORS Zemin Döşeme Mağazası'ndaki deneyimimden çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da makul. Personel çok yardımcı oldu ve çok nazikti. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoştu. Sadece biraz beklemem gerekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TURKISH FLOORS?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?