Turkish Airlines yorumlar

Turkish Airlines yakın Aşağı Eğlence Mahallesi, Keçiören, Ankara, Central Anatolia Region, 06010

  • Adres: Aşağı Eğlence, Gen. Dr. Tevfik Sağlam Cd 59/73, 06010 Keçiören/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 352 00 77
  • Web sitesi: turkishairlines.com
  • Enlem, Boylam: 39.9721214, 32.8423267

Turkish Airlines, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkish Airlines yorumlar

good

Tüm … Daha fazla

2023-09-28 Ayşe

Turkish Airlines Havayolu Bileti Acentesi'nden çok memnun kaldım. İlk izlenim çok olumluydu, personel çok yardımseverdi ve çözüm odaklıydılar. Genel deneyimim harikaydı ve havaalanında vakit geçirmek çok keyifliydi. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve bilet fiyatları da makuldu. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

2023-09-28 Mehmet

Türk Hava Yolları'nın bilet acentesi gerçekten çok profesyonel bir hizmet sunuyor. İç dekorasyon çok şık ve havalimanında rahatça vakit geçirebiliyorsunuz. Bilet fiyatları biraz yüksek olabilir fakat aldığınız hizmet için değer. Personel ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Aysun

Turkish Airlines Havayolu Bileti Acentesi'nden hizmet aldım ve kesinlikle memnun kaldım. İlk izlenim çok olumluydu, personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Toplam deneyimim harikaydı ve havaalanında beklerken hiç sıkılmadım. Hizmet kalitesi çok yüksek ve bilet fiyatları uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ahmet

Türk Hava Yolları'nın bilet acentesini kullanmaktan çok memnunum. Hizmet kalitesi yüksek, personel zeki ve ilgili. Havalimanındaki atmosfer çok güzel ve rahatlatıcı. Bilet fiyatları biraz pahalı olabilir fakat aldığınız hizmet için buna değer. Tavsiye ederim.

2023-10-18 Fatma

Turkish Airlines Havayolu Bileti Acentesi'nden hizmet aldım ve genel deneyimim çok olumlu oldu. Personel çok yardımseverdi ve beklerken hiç sıkılmadım. Havaalanında sunulan hizmetler çok kaliteli ve bilet fiyatları uygun. Kesinlikle tercih ederim.

2023-10-23 Ali

Bu kadar övgüyü hak eden bir hizmet. Havalimanında vakit geçirmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Bilet fiyatları biraz yüksek olsa da aldığınız hizmet için değer. Teşekkürler Turkish Airlines!

2023-10-28 Zeynep

Türk Hava Yolları'nın bilet acentesinden hizmet aldım ve çok memnun kaldım. İlk izlenimim çok olumlu oldu, personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Genel deneyimim harikaydı ve havaalanındaki atmosfer çok sıcak. Hizmet kalitesi çok yüksek ve bilet fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

2023-11-02 Mustafa

Turkish Airlines Havayolu Bileti Acentesi'nden aldığım hizmetten memnun kaldım. İlk izlenimim olumlu oldu, personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim harikaydı ve havaalanında beklerken sıkılmadım. Hizmet kalitesi çok yüksek ve bilet fiyatları uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Gülcan

Türk Hava Yolları'nın bilet acentesi gerçekten mükemmel bir hizmet sunuyor. İlk izlenimim çok olumlu oldu, personel çok yardımseverdi. Genel deneyimim harikaydı ve havaalanındaki atmosfer çok hoş. Hizmet kalitesi çok yüksek ve bilet fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkish Airlines?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?