Turkey Hot Air Balloons yorumlar

Turkey Hot Air Balloons yakın Bilal Eroğlu Caddesi, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Bilal Eroğlu Caddesi, Mezarlık Sk. No:8, 50180 Göreme/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 537 520 28 18
  • Web sitesi: turkeyhotairballoons.com
  • Enlem, Boylam: 38.6452751, 34.8328295

Turkey Hot Air Balloons, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkey Hot Air Balloons yorumlar

An experience that will last a lifetime. The pilot was entertaining and very safe.

Wonderful experience that is once in a lifetime! Was lucky with the weather and the guide was informative and friendly. Ended the trip with a glass of champagne (not a fan) and a commemorative photo. The shuttle van provided by our agency was spacious and clean as well. Highly recommended!

What an awesome experience! A must do if you are staying in Cappadocia, well worth the early start! Our pilot was great fun, clearly loved his job and put us all at ease immediately .... try and book the longer flight if you can, its well worth the extra Daha fazla

2023-10-13 Ayşe

Hayat boyu sürecek bir deneyim. Pilot eğlendirici ve çok güvenliydi.

2023-10-13 Ahmet

Bir kez yaşanacak harika bir deneyim! Şanslıydık çünkü havayla ilgili iyi bir günde yapabildik ve rehber bilgilendirici ve dostçaydı. Yolculuğu şampanya eşliğinde (ben sevmem) ve anı fotoğrafı ile tamamladık. Ajansımız tarafından sağlanan servis aracı da ferah ve temizdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-13 Merve

Ne harika bir deneyim! Kapadokya'da kalıyorsanız mutlaka yapmanız gereken bir şey! Pilotumuz harika eğlenceliydi, işini açıkça seviyor ve bizi hemen rahatlattı .... mümkünse daha uzun uçuşu rezerve etmeye çalışın, fazladan değerdi

2023-10-28 Murat

Bu şirketle harika bir deneyim yaşadım. Şirketin güvenliği ön planda tutan bir deneyim olduğunu görebilirsiniz. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Ebru

Muhteşem bir deneyimdi! Harika bir rehbere sahip olmak çok keyifliydi. Havalandıktan sonra şampanya tadımları ve resimler vardı. Fiyat olarak biraz pahalı, ama kesinlikle yapmaya değer!

2023-11-07 Emre

Bu deneyimi kaçırmayın! Kapadokya'da kaldıysanız yapılması gereken bir şey. Erken kalkmaya değer! Pilotumuz eğlenceliydi, açıkça işini seviyordu ve bizi hemen rahatlattı .... mümkünse daha uzun uçuşu rezerve edin, ekstra değerdi.

2023-11-12 Elif

Bunun gibi bir deneyimi kaçırmayın, eğer Kapadokya'da kalıyorsanız. Rehberimiz harika eğlenceliydi, işini açıkça severek yapıyor ve bizi hemen rahatlattı .... mümkünse daha uzun uçuşu rezerve etmek için yapın, kesinlikle ekstra değerdi

2023-11-17 Berat

Fiyatına değer bir deneyimdi. Otelimizden bizi zamanında aldılar ve geri döndürdüler. Pilotumuz eğlenceliydi ve yolculuk süresince bilgilendirme yapıyordu. Harika bir deneyimdi

2023-11-22 Ceyda

Bu şirketle harika bir deneyim yaşadım. Kaliteli hizmet ve güvenlik önemliydi. Kesinlikle tekrar uçmak isterim

2023-11-27 Can

Gerçekten harika bir deneyimdi! Kesinlikle Kapadokya'da kalıyorsanız yapmanız gereken bir şey. Erken kalkmaya değer! Pilotumuz büyük bir eğlenceydi, işini açıkça seviyordu ve bizi hemen rahatlattı .... mümkünse daha uzun uçuşu rezerve edin, ekstra değerdi.

2023-12-02 Beyza

Bir kez yaşanacak harika bir deneyim! Şanslıydım çünkü güzel bir havada yapabildik ve rehber bilgilendirici ve dostçaydı. Yolculuğu şampanya eşliğinde (ben sevmem) ve anı fotoğrafı ile tamamladık. AJansımız tarafından sağlanan servis aracı da ferah ve temizdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-12-07 Beril

Çok keyifli bir deneyimdi. Her türlü hava koşulunda yapılabilir. Tur uzunluğu çok iyiydi ve harika manzaralar sundu. Pilotumuz çok deneyimliydi ve bizi güvende hissettirdi. Tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkey Hot Air Balloons?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?