Turkey Collection yorumlar

Turkey Collection yakın 582. Sokak, Tuzla Mah., Tuzla Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48518

  • Adres: Tuzla Mh. 582.Sk. Fazilet Apt., No:2/2, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 614 65 20
  • Web sitesi: turkeycollection.com
  • Enlem, Boylam: 36.6279922, 29.1246327

Turkey Collection, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkey Collection yorumlar

We have looked at home in Bodrum area for 3 months with multiple real estate agents from all nationalities to no avail and every time we came close to making a purchase we pulled back because of lack of trust and huge hidden costs. We came … Daha fazla

My wife Beverley and I have found Emrah & Nilgun a pleasure to deal with. They are both very professional, highly intelligent and very perceptive when understanding your property preferences. They have always offered unbiased and sound … Daha fazla

Ev arama sürecinin en başından alım-satım işlemlerinin takibine varana kadar her anlamda kusursuz ve kaliteli hizmet veren Nilgün hanım ve firmasına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir Fethiyeli olarak Turkey Collection firması ve Nilgün hanım kesinlikle bu işte ilk sırada. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

2023-09-20 Ali

Uzun yıllardır profesyonel hizmet veren bu emlak firması ile çalışmaktan çok memnunum. Gayrimenkul alım satım işlemlerinde oldukça tecrübeli olan Nilgün hanım her konuda yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Ayşe

Ev arama sürecimizde Turkey Collection firması ile çalıştık ve çok memnun kaldık. Emrah ve Nilgün bey çok profesyonel ve yardımseverlerdi. Bize tam olarak ne istediğimizi anladılar ve bize mükemmel bir ev buldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Mehmet

Eşimle birlikte Bodrum bölgesinde eve bakmaya geldik ve birçok emlakçıyla çalıştık ancak sonuç alamadık. Turkey Collection firmasıyla tanıştık ve çok memnun kaldık. Güvenilir ve gizli maliyetleri olmayan bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Fatma

Turkey Collection, ev alım satım işlemlerinde oldukça profesyonel ve güvenilir bir firma. Nilgün hanım her anlamda yardımcı oldu ve takibini yaptı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Mustafa

Turkey Collection firmasının ilk görüşmemizden itibaren bize karşı samimi ve yardımsever davranışlarından çok etkilendik. Emrah bey ve Nilgün hanım bize mükemmel bir hizmet sundular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Gül

Nilgün hanım ve Turkey Collection firmasının profesyonel hizmetinden çok memnun kaldım. Ev alım satım işlemlerinde her anlamda yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Ahmet

Ev arama sürecinde birçok emlak şirketiyle çalıştık ancak güvenilir bir firma bulmakta zorlandık. Turkey Collection firmasıyla çalışmak bize büyük bir rahatlama sağladı. Nilgün hanım her konuda yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Zeynep

Turkey Collection firmasının samimi ve profesyonel yaklaşımı beni çok etkiledi. Nilgün hanım ev arama sürecinde bize büyük destek oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Can

Ev arama sürecimizde Turkey Collection firmasını tercih ettik ve çok memnun kaldık. Nilgün hanım bize istediğimiz gibi bir ev buldu ve her konuda yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Hülya

Turkey Collection firmasıyla ev arama sürecinde çalıştık ve çok memnun kaldık. Emrah bey ve Nilgün hanım profesyonel ve yardımseverlerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Mustafa

Turkey Collection firmasıyla tanıştığımızdan beri bize karşı çok yardımseverdiler ve her zaman yardımcı oldular. Emrah bey ve Nilgün hanım işlerin takibini yapıyor ve sürecin sorunsuz ilerlemesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Bilge

Turkey Collection firmasının hizmetinden çok memnun kaldım. Güvenilir ve profesyonel bir firma. Nilgün hanım sürecin her aşamasında bize yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkey Collection?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?