Turkcell-milenyum İletişim yorumlar

Turkcell-milenyum İletişim yakın İstiklal, İstiklal Mahallesi, Bilecik Merkez, Bilecik, Marmara Region, 11000

  • Adres: İstiklal, Kuyumcu Sk., 11000 Bilecik Merkez/Bilecik, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.1423635, 29.981184

Turkcell-milenyum İletişim, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkcell-milenyum İletişim yorumlar
2023-09-25 Murat

Bir süredir Turkcell'de müşteriyim ve genel deneyimim oldukça olumlu. müşteri hizmetleri ve personel her zaman yardımcı olmak için istekli. Telekom hizmetlerinde kaliteyi ve değeri kesinlikle beklediğiniz gibi alıyorsunuz. Tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Yeni Turkcell müşterisiyim ve şimdiye kadar çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak kolay. Atmosfer samimi ve hoş. Müşteri hizmetleri oldukça yardımcı oluyor. Kesinlikle değeri için tavsiye ederim.

2023-09-25 Ali

Turkcell'in müşterisiydim ve hizmetinden oldukça memnundum. Telekom hizmetleri kesinlikle beklediğiniz kalitede ve fiyatlar oldukça uygun. Personel ve müşteri hizmetleri her zaman profesyonel ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

Turkcell'e yeni başladım ve bugüne kadar çok iyi bir deneyimim oldu. Atmosfer rahat ve personel oldukça dostça. Bekleme süresi kısa ve hizmet kalitesi harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Hasan

Turkcell'den oldukça memnun kaldım. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Atmosfer samimi ve personel dostça. Fiyatlar da makul. Tavsiye ederim.

2023-10-30 Mustafa

Telekom hizmetlerine ihtiyacım olduğunda her zaman Turkcell'i seçerim. Hizmetleri oldukça kaliteli ve evimizdeki hizmetleri tam anlamıyla karşılıyor. Bekleme süresi oldukça kısa ve müşteri hizmetleri her zaman yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Aysel

Turkcell müşterisi olarak genel olarak memnun kaldım. Müşteri hizmetleri oldukça verimli ve profesyonel. Hizmetlerinin kalitesi beklediğim gibi ve fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Şevket

Turkcell hizmetinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Personel yardımcı ve dostça. Değerine göre uygun fiyatlar. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkcell-milenyum İletişim?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?