TURK FATIH TUTAK yorumlar

TURK FATIH TUTAK yakın Turk Fatik Tutak, Silahşör Caddesi, Cumhuriyet, Cumhuriyet Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34380

  • Adres: Cumhuriyet, Cumhuriyet Hacıahmet Silahşör Cad, Yeniyol Sk. No:2, 34440 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 709 56 79
  • Web sitesi: turkft.com
  • Enlem, Boylam: 41.0583419, 28.9777673

TURK FATIH TUTAK, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TURK FATIH TUTAK yorumlar

Having visited many Michelin Star restaurants around the world, Turk Fatih Tutak certainly holds it own reputation. The staff is friendly, the atmosphere is inviting and sophisticated. The food was delicious and 5 of the 7 dishes were … Daha fazla

Perfect. The only way to truly describe the dining experience here. The service was outstanding, you would be greeted warmly at the door and ushered to your seat. The food was divine, and the 2 Michelin stars are so well deserved. The chef … Daha fazla

Harika bir deneyim. Atmosfer daha iyi yapılabilir, bunun için çalışmaları vardı zaten. Geriye kalan her şey, sunumlar, hizmet, ve lezzet muazzam. Mantarlı ve yumurtalı başlangıcı inanılmazdı. En az bir kere deneyimlemelisiniz. … Daha fazla

2023-10-02 Mert

Restoran, çok sayıda Michelin Star restoranını ziyaret etmiş biri olarak kendi itibarını koruyor. Personel dostça, atmosfer davetkar ve sofistike. Yemekler lezzetliydi ve 7 yemeğin 5'i mükemmeldi.

2023-10-02 Ayşe

Mükemmel. Buradaki yemek deneyimini gerçekten tanımlamanın tek yolu. Hizmet olağanüstüydü, kapıda sıcak bir şekilde karşılanır ve yerinize yönlendirilirdiniz. Yemekler ilahi ve 2 Michelin yıldızı gerçekten hak ediliyor. Şef...

2023-10-02 Mustafa

Harika bir deneyim. Atmosfer daha iyi yapılabilir, bunun için çalışmaları vardı zaten. Geriye kalan her şey, sunumlar, hizmet, ve lezzet muazzam. Mantarlı ve yumurtalı başlangıcı inanılmazdı. En az bir kere deneyimlemelisiniz.

2023-10-17 Fatma

Bu restoranda geçirdiğim bir akşam yemeği beni çok etkiledi. Üst düzey hizmet ve kaliteli yemekler. Ortam ve atmosfer mükemmeldi. Kesinlikle tekrar geleceğim ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-22 Mehmet

Turk Fatih Tutak'ın yemeklerini denemek bir ayrıcalıktı. Sunumlar görsel bir şölen gibiydi. Hizmet mükemmeldi ve personel çok dostça. Özellikle deniz ürünleri lezzetleri favorimdi.

2023-10-27 Ayhan

Restoran muhteşem. Yemekleri sıradışı ve dikkat çekici. Ancak fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana. Yine de denemeye değer.

2023-11-01 Hatice

Turk Fatih Tutak'ta geçirdiğim akşam, birlikte olan arkadaşlarımla muhteşem bir deneyimdi. Yemekler harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. Atmosfer rahat ve samimi.

2023-11-06 Ahmet

Geçen hafta buradaydım ve yemekler inanılmazdı. Ancak servis biraz yavaştı. Yine de, yemeklerin tadı bu durumu telafi etmeye değecek kadar iyiydi.

2023-11-11 Cem

Turk Fatih Tutak Restoranı mükemmel bir deneyimdi. Yemekler lezzetli ve sunumları etkileyiciydi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Ebru

Bu restoran hakkında çok iyi şeyler duymuştum ve beklentilerimi karşıladı. Yemekler harikaydı ve atmosfer çok hoştu. Ancak fiyatlar biraz yüksekti.

2023-11-21 Muhammet

Turk Fatih Tutak Restoranı'na iş yemeği için gittik ve gerçekten güzel bir deneyimdi. Yemekler lezzetliydi ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-26 Elif

Harika bir akşam geçirdik. Yemekler lezzetliydi ve personel çok misafirperverdi. Ambiyans da çok güzeldi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TURK FATIH TUTAK?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?