Tuna Çelik Kapı yorumlar

Tuna Çelik Kapı yakın Kayseri Free trade Area, Anbar Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38170

  • Adres: 12. Sk., 38070 Kayseri Osb/Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.7142608, 35.3685971

Tuna Çelik Kapı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tuna Çelik Kapı yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye ilk gittiğimde, ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Atmosfer oldukça profesyonel ve misafirperverdi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve müşteri hizmetleri de oldukça iyiydi. Genel olarak, iyi bir deneyimdi.

2023-09-22 Mehmet

Tuna Çelik Kapı Üretici'nin ambiyansı ve dekorasyonu oldukça etkileyiciydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve personel son derece yardımcı oldu. Para karşılığı iyi bir değerdi ve tesisler ve olanaklar da oldukça iyi düzenlenmişti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Nur

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye giderken bekleme süresi oldukça kısa oldu. Personel çok nazik ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi.

2023-10-12 Mehlika

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye ilk gittiğimde, ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Atmosfer oldukça rahat ve dostça, personel çok yardımcı ve nazikti. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-17 Ali

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye randevu almak için oldukça uzun bir süre bekledim. Ancak hizmet ve kalite beklentilerimi karşıladı ve personel de oldukça yardımcı oldu. Genel olarak, iyi bir deneyimdi.

2023-10-22 Emine

Tuna Çelik Kapı Üretici'nin ambiyansı ve dekorasyonu oldukça şık ve moderndi. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi.

2023-10-27 Mustafa

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye gittiğimde bekleme süresi oldukça uzun oldu. Ancak personel çok nazik ve yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı ve genel deneyimim çok iyiydi.

2023-11-01 Şeyda

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye ilk gittiğimde bekleme süresi oldukça uzun oldu. Ancak personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel deneyimim oldukça iyi oldu.

2023-11-06 Ahmet

Tuna Çelik Kapı Üretici'nin tesisleri oldukça düzenli ve temizdi. Personel çok profesyonel ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi.

2023-11-11 Fatma

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye gittiğimde bekleme süresi oldukça kısa oldu. Personel son derece yardımcı oldu ve hizmet kalitesi beklentilerimi aştı. Çok memnun kaldım.

2023-11-16 Hasan

Tuna Çelik Kapı Üretici'ye randevu almak için biraz beklemem gerekti. Ancak personel çok nazik ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve müşteri hizmetleri memnuniyet vericiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tuna Çelik Kapı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?