Tuğra Restaurant yorumlar

Tuğra Restaurant yakın Ciragan Palace, Çırağan Caddesi, Çırağan, Yıldız Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34349

  • Adres: Ciragan Palace Kempinski Hotel, Ciragan Caddesi 32, Çiragan Cd, 34349 Besiktas/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 236 73 33
  • Web sitesi: kempinski.com
  • Enlem, Boylam: 41.0432563, 29.0152332

Tuğra Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tuğra Restaurant yorumlar

Eşimi evlilik yıl dönümü yemeği için götürdüm. Çok etkilendi. Çok beğendik. Çırağan sarayının içerisinde ve ambiyansı muhteşemdi. Soğuk meze tabağı, Hürrem sultan şerbeti ve şefin imzalı dana pöç yemeğini yedik hepsi harikaydı. Bizimle … Daha fazla

I want to express my heartfelt gratitude to the exceptional staff at Tuğra Restaurant, especially to the head chef, Emre İnanır, for creating an unforgettable dining experience on my birthday. … Daha fazla

Merhaba Tuğra restaurant kibar personeli ile işletilen bir yerdir. Manzara ve ortam zaten gayet güzel. Yemeklerini denediğinizde bu mutfağı seveceğimizi umuyorum. … Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Eşimi evlilik yıl dönümü yemeği için götürdüm. Çok etkilendi. Çok beğendik. Çırağan sarayının içerisinde ve ambiyansı muhteşemdi. Soğuk meze tabağı, Hürrem sultan şerbeti ve şefin imzalı dana pöç yemeğini yedik hepsi harikaydı. Bizimle ilgilenen garsonlar da son derece kibar ve profesyoneldi. Her şey için teşekkürler!

2023-09-29 Mehmet

I want to express my heartfelt gratitude to the exceptional staff at Tuğra Restaurant, especially to the head chef, Emre İnanır, for creating an unforgettable dining experience on my birthday. The food was delicious, beautifully presented, and served with great attention to detail. The wait staff were attentive and helpful, and the ambiance was elegant and inviting. Overall, it was a perfect evening and I highly recommend Tuğra Restaurant for any special occasion.

2023-09-29 Fatma

Merhaba Tuğra restaurant kibar personeli ile işletilen bir yerdir. Manzara ve ortam zaten gayet güzel. Yemeklerini denediğinizde bu mutfağı seveceğimizi umuyorum.

2023-10-14 Ahmet

Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Çalışanlar çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-19 Zeynep

Tuğra Restoran'da harika bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Yemekler lezzetliydi ve güzel sunum yapılmıştı. Personel son derece misafirperverdi ve her isteğimize hızlıca cevap verdiler. Ortam da çok hoştu, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ali

Tuğra Restoran'da geçen hafta akşam yemeği yedim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyoneldi ve hizmetleri çok iyi idi. Yemekler harikaydı ve fiyatlar da uygundu. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Elif

Tuğra Restoran mükemmel bir deneyim sunuyor. Yemekler kaliteli ve lezzetli, personel ise son derece kibar ve yardımsever. Restoranın atmosferi de çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-03 Mustafa

Tuğra Restoran'a gittiğimde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok misafirperver ve yardımseverdi. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-08 Gülay

Eşimle birlikte Tuğra Restoran'da akşam yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli ve servis kaliteliydi. Ortam da çok hoştu. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-11-13 Kemal

Tuğra Restoran'da mükemmel bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler harika ve sunumları çok güzeldi. Personel ise son derece profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-18 Selin

Tuğra Restoran'da çok keyifli bir akşam yemeği geçirdik. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Ortam da çok güzeldi. Personel ise son derece kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-23 Hüseyin

Tuğra Restoran'da akşam yemeği yedik ve harika bir deneyim yaşadık. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Ortam da son derece güzeldi. Personel ise son derece kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tuğra Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?