Türkmentokat yorumlar

Türkmentokat yakın Türkmentokat, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region

  • Enlem, Boylam: 39.680725, 30.781268

Türkmentokat, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türkmentokat yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok naziklerdi ve beklemek için hiç vakit harcamadım. Rezervasyon yapmak kolaydı ve tesisler çok temizdi. Kesinlikle değer mi!

2023-09-24 Mehmet

Türkmentokat'a bir arkadaşla gittim ve gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyoneldi ve hizmetleri harikaydı. Atmosfer çok rahattı ve ürünlerin kalitesi hiç şüphesiz beş yıldızlık bir deneyim sunuyor. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-09-24 Fatma

Türkmentokat'ta yaşadığım deneyim gerçekten mükemmeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve cana yakındı. Tesisler çok temiz ve ferah. Ücretler ise oldukça makuldü. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-09 Ali

Türkmentokat'ta bir süre önce rezervasyon yaptırdım ve beklemek için çok uzun süre harcamadım. Çalışanlar cana yakın ve yardımseverdi. Fakat, ücretler biraz pahalıydı ve atmosfer biraz sıkıcıydı. Bunun dışında, deneyim genel olarak iyiydi.

2023-10-14 Selin

Türkmentokat'ta yaşadığım deneyim oldukça olumluydu. Çalışanlar çok kibar ve hizmetleri harikaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Ücretler biraz yüksek olmasına rağmen, kesinlikle değerdi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum!

2023-10-29 Kadir

Türkmentokat'ta geçirdiğim zaman harikaydı. Çalışanlar çok dostça ve yardımseverdi. Rezervasyon yapmak çok kolaydı ve herhangi bir beklemek zorunda kalmadım. Tesiste bulunan olanaklar ve hizmetler harika. Tavsiye ederim.

2023-11-03 Gülay

Türkmentokat'ta kısa bir süre geçirdim ve deneyim oldukça hoştu. Çalışanlar profesyonel ve nazikti. Tesisler temiz ve moderndi. Ücretler biraz yüksek olsa da, kesinlikle bir ziyaret değerdi.

2023-11-08 Yusuf

Türkmentokat'ta yaşadığım deneyim oldukça iyiydi. Çalışanlar hazır ve nazikti. Tesisler temiz ve ferah. Ücretler biraz yüksek olsa da, kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türkmentokat?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?