Türkkızılayı yorumlar

Türkkızılayı yakın Atatürk Bulvarı, Saray Mahallesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 74000

  • Adres: Saray, Atatürk Cad. Oral Apt. No:124 D:5, 07400 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 513 20 82
  • Web sitesi: kizilay.org.tr
  • Enlem, Boylam: 36.5476639, 31.9841736

Türkkızılayı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türkkızılayı yorumlar

Tc tinin yardim ve dsysnismssi icin kurulmus merkezi ankara da olan yardim dernegi Akanya subesi … Daha fazla

2023-09-25 Ali

Telefonlara bakılmamasının nedeni onların her gün başka bir yerde çadır kurmuş olmalarıdır. Sadece cuma günleri Kan Alma Birimi'ndeler. Onun dışında birimde olmadıkları günlerde kapılarına 'bugün şu meydandayız' gibi notlar asıyorlar.

2023-09-25 Ayşe

Türk Kızılayı Hayır Kurumu'nun Telefonlara bakılmamasının nedeni her gün farklı bir yerde çadır kurmasıdır. Bu nedenle sadece cuma günleri Kan Alma Birimi'nde telefonlara bakabiliyorlar. Diğer günlerde birimde olmadıkları zamanlarda kapılarına not bırakarak bulundukları meydana dair bilgi veriyorlar.

2023-10-10 Fatma

Türk Kızılayı Hayır Kurumu'nun her gün farklı bir yerde çadır kurması nedeniyle telefonlarına bakma imkanı kısıtlıdır. Sadece cuma günleri Kan Alma Birimi'nde telefonlara bakabiliyorlar. Diğer günlerde ise bulundukları meydana dair notlar asarak insanlara bilgi veriyorlar.

2023-10-15 Hasan

Türk Kızılayı Hayır Kurumu'nun telefonlara bakmamasının sebebi her gün farklı bir yerde çadır kurmalarıdır. Ancak cuma günleri Kan Alma Birimi'nde telefonlara daha rahat ulaşılabilirler. Diğer günlerde ise meydandaki notlar ile ulaşılabilirler.

2023-10-20 Emine

Türk Kızılayı Hayır Kurumu, telefonlara bakmamasının nedeni her gün farklı bir yerde çadır kurmalarıdır. Sadece cuma günleri Kan Alma Birimi'ndeyken telefonlara bakabiliyorlar. Diğer günlerde ise bulundukları yeri bildiren notlar asarak insanlara bilgi veriyorlar.

2023-10-25 Mehmet

Türk Kızılayı Hayır Kurumu'nun telefonlara bakmamasının nedeni her gün farklı bir yerde çadır kurmalarıdır. Sadece cuma günleri Kan Alma Birimi'ndeyken telefonlara erişilebilirler. Diğer günlerde ise meydanlarda notlar asarak insanlara bilgi veriyorlar.

2023-11-09 Selin

Türk Kızılayı Hayır Kurumu'nun telefonlara bakmamasının nedeni her gün farklı bir yerde çadır kurmalarıdır. Sadece cuma günleri Kan Alma Birimi'ndeler. Diğer günlerde ise kapılarına 'bugün şu meydandayız' gibi notlar bırakarak bilgi veriyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türkkızılayı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?