Türker Turizm Taşımacılık yorumlar

Türker Turizm Taşımacılık yakın Yeşiltepe Mahallesi, Kepez, Antalya, Mediterranean Region, 07080

  • Adres: Kanal, Sakarya Blv. No:30, 07080 Kepez/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 332 12 87
  • Web sitesi: turkertasimacilik.com
  • Enlem, Boylam: 36.9215111, 30.673695

Türker Turizm Taşımacılık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türker Turizm Taşımacılık yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi'ne gittiğimde, çok hoş bir atmosfer ve sıcak bir karşılama ile karşılaştım. Çalışanlar çok yardımcıydı ve her türlü soruma cevap verdiler. Tesisler temiz ve düzenliydi. Turistik gezinin fiyatı da oldukça uygun ve karşılığını verdiğini düşünüyorum. Benim kişisel deneyimim harikaydı ve genel olarak çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Kemal

Turistik Gezi Acentesi'ni ziyaret ettiğimde, kendimi evimde hissettim. Personel çok misafirperverdi ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Tesisler oldukça modern ve rahattı. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Deneyimim çok olumlu oldu ve gezinin keyfini çıkardım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve turun içeriği benim için mükemmeldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-22 Fatma

Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi'ne gittiğimde, tesislerin çok temiz ve düzenli olduğunu fark ettim. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Verdiğim paraya değer olduğunu düşünüyorum. Gezi sırasında keyifli zaman geçirdim ve yerlerin güzelliğini keşfetmek için harika bir fırsat oldu. Genel olarak deneyimim olumluydu ve tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-10-07 Mehmet

Turistik Gezi Acentesi'ni ziyaret ettiğimde, tesislerin temiz ve modern olduğunu gördüm. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Gezinin fiyatı uygun ve buna değdiğini düşünüyorum. Kişisel deneyimim çok keyifliydi ve tur sırasında güzel anılar biriktirdim. Genel olarak, Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi'nden memnun kaldım.

2023-10-12 Gülay

Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi, gezim için mükemmel bir seçenekti. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve personel çok misafirperverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Gezinin fiyatı makuldu ve gezide sunulan hizmetler beklediğimden daha iyiydi. Çalışanlar her konuda yardımcı oldular ve tüm sorularıma cevap verdiler. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-17 Ahmet

Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi'ni ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler oldukça modern ve temizdi. Gezi için verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Deneyimim çok pozitif oldu ve gezinin her anını keyifle geçirdim. Çalışanlar her zaman yardımcı oldular ve beklentilerimi karşılamada başarılı oldular.

2023-10-22 Selin

Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi'ni ziyaret ettiğimde, tesislerin temizliği beni etkiledi. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Gezinin fiyatı uygun olduğunu düşünüyorum. Gezi sırasında çok güzel anılar biriktirdim ve genel olarak deneyimim olumlu oldu. Çalışanlar her konuda yardımcı oldular ve memnuniyetimi sağlamak için ellerinden geleni yaptılar.

2023-10-27 Murat

Turistik Gezi Acentesi'ni ziyaret ettiğimde, kendimi çok hoş karşılanmış hissettim. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Tesislerdeki hizmetler beklediğimden daha iyiydi. Gezinin fiyatı da uygun ve buna değdiğini düşünüyorum. Kişisel deneyimim çok güzeldi ve tur sırasında harika anılar biriktirdim. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Ebru

Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi'ne gittiğimde, çalışanlar çok misafirperverdi ve tesislerin temizliği beni etkiledi. Verdiğim paraya değer olduğunu düşünüyorum. Gezi boyunca çok eğlendim ve yeni yerler keşfetmek için güzel bir fırsatım oldu. Genel olarak deneyimim oldukça olumlu oldu ve tekrar ziyaret etmek istediğim bir yer.

2023-11-06 Emre

Turistik Gezi Acentesi gezim için mükemmel bir seçenekti. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve personel çok yardımcıydı. Tesisler düzenliydi ve temizdi. Gezi için verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Deneyimim çok memnun ediciydi ve her anını keyifle geçirdim. Çalışanlar her konuda yardımcı oldular ve beklentilerimi karşılamada başarılı oldular.

2023-11-16 Şirin

Türker Turizm Taşımacılık Turistik Gezi Acentesi'ne gittiğimde her zaman olduğu gibi harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımcı ve misafirperverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Gezi boyunca çok keyif aldım ve harika hatıralar biriktirdim. Tekrar tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türker Turizm Taşımacılık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?