TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi yorumlar

TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi yakın TÜBİTAK National Observatory (TUG), Hürriyet Caddesi, Pınarbaşı Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07025

  • Adres: Pınarbaşı Mah., Dumlupınar Bul Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi Dışkapı no:402, İçkapı No:1, 07350 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 227 84 01
  • Web sitesi: tug.tubitak.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 36.8997627, 30.6539362

TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi yorumlar

Ailecek katildik, biz ve kizimiz icin muhtesem bir etkinlikti. Yemekler cok guzeldi, gorevliler cok ilgili ve guleryuzluydu. Butun maketleri yaptik, gece takim yildizlari anlatimlari cok harikaydi. Essiz bir etkinlik oldu bizim icin. Tum ekibe sonsuz tesekkurler.

Tübitak Antalya Gözlem Şenliği etkinliği kapsamında gözlem evini ziyaret ettik. 2500m rakımda Bakırtepe denen mevkide, kayaların tepesinde şahane bir yer. Tepede gözlemevinin yalnızlığını diğer teleskoplarla paylaşan bir kaç farklı teleskop … Daha fazla

Burada görevli olan hocalarımızın ilgi ve alakası çok değerli. Hocalarımızın hepsi, özellikle yardımcı olmak ve eğitmek için istekli. Türkiye'nin en büyük teleskobunda görev almanın hakkını veriyorlar. Çok teşekkür ederiz.

2023-09-26 Ayşe

Ailecek katıldık, biz ve kızımız için muhteşem bir etkinlikti. Yemekler çok güzeldi, görevliler çok ilgili ve güler yüzlüydü. Bütün maketleri yaptık, gece takım yıldızları anlatımları çok harikaydı. Eşsiz bir etkinlik oldu bizim için. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler.

2023-09-26 Mustafa

Tübitak Antalya Gözlem Şenliği etkinliği kapsamında gözlem evini ziyaret ettik. 2500m rakımda Bakırtepe denen mevkide, kayaların tepesinde şahane bir yer. Tepede gözlemevinin yalnızlığını diğer teleskoplarla paylaşan bir kaç farklı teleskop...

2023-09-26 Merve

Burada görevli olan hocalarımızın ilgi ve alakası çok değerli. Hocalarımızın hepsi, özellikle yardımcı olmak ve eğitmek için istekli. Türkiye'nin en büyük teleskobunda görev almanın hakkını veriyorlar. Çok teşekkür ederiz.

2023-10-11 Ahmet

Harika bir deneyimdi. Gözlemevi personeli çok yardımcı oldu, sorularımızı cevapladı ve bize rehberlik etti. Teleskopları kullanma fırsatımız oldu ve bu gerçekten etkileyiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyoruz.

2023-10-16 Ayşe

Çok ilginç bir etkinlikti. Gözlemevine eşimle birlikte gittik ve çok keyif aldık. Hava güzeldi ve manzara muhteşemdi. Gözlemevindeki personelin bilgisi ve misafirperverliği de harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Mehmet

Gözlemevinde harika bir zaman geçirdik. Teleskoplar, gökyüzüne bakmak için harika bir araçtır. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyoruz.

2023-10-26 Fatma

Çok etkileyici bir deneyimdi. Gözlemevindeki personel bilgili ve yardımseverdi. Teleskopları kullanmak gerçekten heyecan vericiydi. Hem öğrenecek hem de eğleneceğiniz bir yer.

2023-10-31 Ali

Tübitak Ulusal Gözlemevi'ne ailemle birlikte gittik ve gerçekten çok keyif aldık. Personel çok yardımcı oldu ve sorularımızı cevapladı. Etkinlikler de çok eğlenceliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyoruz.

2023-11-05 Sevgi

Gözlemevi gezintisi gerçekten harika oldu. Manzara muhteşemdi ve personel çok dostça ve bilgiliydi. Gözlemevindeki teleskopları kullanmak gerçekten etkileyiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Hakan

Eşsiz bir deneyimdi. Gözlemevindeki personel çok yardımcı oldu ve bize teleskopları kullanmayı öğretti. Tüm ailemizle çok eğlendik. Gözlemevi ziyaretimiz unutulmaz bir anı oldu.

2023-11-15 Deniz

Gözlemevi ziyaret etmek için harika bir yer. Personel gerçekten cana yakın ve yardımsever. Teleskopları kullanma fırsatımız oldu ve bu gerçekten etkileyiciydi. Harika bir deneyimdi.

2023-11-20 Nazlı

Büyüleyici bir etkinlikti. Personel çok dostça ve bilgiliydi. Teleskopları kullanmak gerçekten harikaydı. Gözlemevinin manzarası da muhteşemdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?