TSP TRACTOR SPARE PARTS yorumlar

TSP TRACTOR SPARE PARTS yakın Oymaağaç Mahallesi, Oymaağaç, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38090

  • Adres: Oymaağaç, 3118 sokak 4/B, 38090 Kocasinan/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 535 604 54 39
  • Web sitesi: tspspareparts.com
  • Enlem, Boylam: 38.777469, 35.372026

TSP TRACTOR SPARE PARTS, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TSP TRACTOR SPARE PARTS yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Çok memnun kaldım, müşteri hizmeti ve personel çok yardımcıydı. Bekleme süreleri çok uzun değildi ve rezervasyon yaptırmak kolaydı. Tesisler temiz ve kullanışlıydı. Ortam ve dekorasyon da çok hoştu. Ürün ve hizmetlerin kalitesi iyiydi. İlk izlenim çok olumlu idi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-11 Zeynep

Çok iyi bir deneyimdi. Müşteri hizmeti ve personel harikaydı, her şeyle ilgilendiler. Bekleme süreleri kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Atmosfer ve dekorasyon da çok güzeldi. Ürün ve hizmetlerin kalitesi mükemmeldi. İlk izlenimim güzeldi ve tekrar gitmek isterim.

2023-10-21 Banu

Çok memnun kaldım. Müşteri hizmeti mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldular. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Ortam ve dekorasyon da çok hoştu. Ürün ve hizmet kalitesi harikaydı. İlk izlenim çok olumlu idi.

2023-10-31 Selin

Harika bir deneyim yaşadım. Müşteri hizmeti ve personel harikaydı, çok yardımcı oldular. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak çok kolaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Atmosfer ve dekorasyon da çok güzeldi. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmeldi. İlk izlenim çok olumlu idi.

2023-11-05 Cem

Beğendim. Müşteri hizmeti ve personel iyi idi ve yardımcı oldular. Bekleme süresi makul düzeyde ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Atmosfer ve dekorasyon da güzeldi. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi. İlk izlenim pozitifti.

2023-11-15 Ece

Çok güzel bir deneyim yaşadım. Müşteri hizmeti mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldular. Bekleme süresi çok kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler temiz ve moderndi. Ortam ve dekorasyon da harikaydı. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmeldi. İlk izlenim çok olumlu idi. Tekrar ziyaret etmek isterim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TSP TRACTOR SPARE PARTS?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?