Tropikal Pet yorumlar

Tropikal Pet yakın Lotus Sokağı, Örnek Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34704

  • Adres: Küçükbakkalköy, 1. Bayraktar Sok. Pasifik Plaza No:5, 34704 Ataşehir/Istanbul - Asia, Türkiye
  • Telefon: +90 216 306 66 60
  • Web sitesi: tropikalpet.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9954241, 29.0865996

Tropikal Pet, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tropikal Pet yorumlar

???? …

2023-09-23 Ayşe

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı harika bir yerdir. İçerisi çok temiz ve düzenli. Personeller çok ilgili ve yardımsever. Evcil hayvanlarıma çok iyi bakıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Mehmet

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'nda birçok kez evcil hayvanımı bıraktım ve her seferinde memnun kaldım. Bakıcılar profesyonel ve evcil hayvanlara çok iyi davranıyorlar. İyi bir fiyat ve kaliteli hizmet almak isteyen herkese öneririm.

2023-09-23 Fatma

Evcil hayvanım için Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'nı tercih ettim ve pişman olmadım. İçerisi çok temiz ve güvenli bir ortam. Personeller çok sıcakkanlı ve ilgili. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-08 Ali

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'nda evcil hayvanımı birkaç kez bıraktım ve her seferinde mükemmel bir hizmet aldım. Personeller çok profesyonel ve ilgili. Evcil hayvanlar için ihtiyaç duyduğum her şeyi hızlı bir şekilde temin ediyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Zeynep

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'na ilk kez gittim ve çok memnun kaldım. İçerisi çok temiz ve düzenli. Personeller çok yardımsever ve ilgili. Evcil hayvanımı güvenle bırakabileceğim bir yer. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-18 Mustafa

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'nda evcil hayvanımı birkaç kez bıraktım ve her seferinde memnun kaldım. Bakıcılar çok profesyonel ve evcil hayvanlara çok iyi davranıyorlar. İyi bir fiyat ve kaliteli hizmet almak isteyen herkese öneririm.

2023-11-02 Ceren

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı gerçekten harika bir yer. İçerisi temiz ve düzenli, personeller de çok ilgili ve yardımsever. Evcil hayvanlarım için en iyi yer burası. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-07 Kadir

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'nda evcil hayvanımı birkaç kez bıraktım ve her seferinde çok memnun kaldım. Personeller gerçekten profesyonel ve evcil hayvanlara çok iyi bakıyorlar. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Selin

Evcil hayvanım için Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'nı tercih ettim ve çok memnun kaldım. İçerisi temiz ve güvenli bir ortam, personeller de çok ilgili ve yardımsever. Evcil hayvanlarıma iyi bakıldığından eminim.

2023-11-17 Berk

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'na ilk defa gittim ve çok beğendim. İçerisi temiz ve düzenli, personeller de çok yardımsever ve ilgili. Evcil hayvanımı rahatlıkla bırakabileceğim bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Sibel

Tropikal Pet Evcil Hayvan Bakıcısı'nda evcil hayvanımı birkaç kez bıraktım ve her seferinde memnun kaldım. Personeller gerçekten profesyonel ve evcil hayvanlara çok iyi bakıyorlar. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tropikal Pet?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?