Tricaster Turkey yorumlar

Tricaster Turkey yakın Hayat Pilateste, 32, Mercan Sokağı, Okmeydanı, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34384

  • Adres: H. Rıfat Paşa, Mercan Sok. No:22, 34384 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 320 97 77
  • Web sitesi: tricasterturkey.com
  • Enlem, Boylam: 41.057878, 28.970035

Tricaster Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tricaster Turkey yorumlar
2023-09-30 Ayşe

Tricaster Turkey Video Prodüksiyon Hizmeti ile çalıştığımız süre boyunca son derece memnun kaldık. Kamera ve ekipman kalitesi çok iyiydi. Personel güler yüzlü ve yardımcı oldu. Genel olarak deneyimimiz çok pozitifti. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Para karşılığında iyi bir değer.

2023-09-30 Mustafa

Beş yıldızlı bir deneyim yaşadım. Çalışanlar cana yakın ve profesyonel. Hizmet çok hızlı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler ve olanaklar çok modern ve temizdi. Dekor harika ve atmosfer sıcaktı. Gerçekten güzel bir ilk izlenim bıraktı. Ürünler ve hizmetler yüksek kaliteliydi. Kesinlikle değer.

2023-09-30 Fatma

Tricaster Turkey Video Prodüksiyon Hizmeti'nin kalitesi gerçekten harikaydı. Personeller çok yardımsever ve profesyoneldi. İlk izlenimim çok olumluydu ve atmosfer harikaydı. Ürün ve hizmetlerin kalitesi yüksekti ve paranın karşılığını kesinlikle sağladı.

2023-10-15 Mehmet

Çalışanlar oldukça yardımsever ve profesyoneldi. Tesisler çok modern ve temizdi. Hizmet çok hızlıydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Atmosfer sıcak ve rahattı. Ürün ve hizmetler yüksek kaliteliydi ve paranın karşılığını sağladı.

2023-10-20 Ali

Tricaster Turkey Video Prodüksiyon Hizmeti'nin personeli son derece yardımseverdi. Tesisler ve olanaklar çok modern ve temizdi. Hizmet çok hızlı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Atmosfer çok güzeldi ve ilk izlenimim çok olumluydu. Ürün ve hizmet kaliteleri muhteşemdi.

2023-10-25 Zeynep

Harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet çok hızlıydı. Tesisler ve olanaklar modern ve temizdi. Atmosfer harikaydı ve dekor güzeldi. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Ürün ve hizmet kalitesi harikaydı. Değer.

2023-10-30 Ahmet

Tricaster Turkey Video Prodüksiyon Hizmeti'nden hizmet aldığım için çok memnun oldum. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Tesisler ve olanaklar çok temiz ve moderndi. Atmosfer çok güzeldi ve dekor harikaydı. Genel olarak deneyimim çok olumlu oldu. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Para karşılığında iyi bir değer.

2023-11-04 Selin

Son derece pozitif bir deneyimdi. Personel çok yardımseverdi ve hizmet çok hızlıydı. Tesisler ve olanaklar modern ve temizdi. Atmosfer çok güzeldi ve dekor harikaydı. İlk izlenimim gerçekten olumlu oldu. Ürün ve hizmet kaliteleri yüksekti. Kesinlikle değer.

2023-11-09 Deniz

Çok güzel bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyoneldi. Hizmet hızlı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler ve olanaklar çok modern ve temizdi. Atmosfer sıcak ve rahattı. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti ve paranın karşılığını sağladı.

2023-11-14 Emre

Tricaster Turkey Video Prodüksiyon Hizmeti'nden harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Tesisler çok modern ve temizdi. Hizmet çok hızlıydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Atmosfer sıcak ve rahattı. Ürün ve hizmet kaliteleri yüksek oldu. Para karşılığında iyi bir değer.

2023-11-19 Gizem

Personele teşekkürler. Çok yardımsever ve profesyoneldiler. Ürün ve hizmetler yüksek kaliteliydi. Atmosfer harikaydı ve dekor harika. Tesisler ve olanaklar çok temiz ve moderndi. Hizmet hızlıydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Kesinlikle değer.

2023-11-24 Eren

Personel çok yardımseverdi ve hizmet çok hızlıydı. Tesisler ve olanaklar çok modern ve temizdi. Atmosfer harikaydı ve dekor güzeldi. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Ürün ve hizmet kaliteleri yüksekti ve paranın karşılığını sağladı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tricaster Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?