Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi yorumlar

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi yakın İstasyon Caddesi, İstasyon, Adsız, Akşehir, Konya, Central Anatolia Region, 42550

  • Adres: İstasyon, İstasyon Blv. No:36, 42550 Akşehir/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 353 63 99
  • Web sitesi: ogulticaret.com
  • Enlem, Boylam: 38.3595321, 31.422563

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi yorumlar
2023-09-24 Mehmet

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi çok başarılı bir işletme. Fiyatları oldukça makul ve müşteri hizmeti harika. Personel son derece yardımcı ve dostça. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon güzel. Benim için beklemek için herhangi bir süre yoktu ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenli. Ürün / hizmet kalitesi mükemmel ve genel deneyimim harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Fiyatlar makuldu ve müşteri hizmeti mükemmeldi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer çok hoştu ve dekorasyon şık. Beklemek için çok fazla zaman harcamadım ve rezervasyon yapmadım. Tesisler düzenli ve temizdi. Ürünlerin / hizmetin kalitesi harikaydı ve genel deneyimim çok memnun ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-24 Ali

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Fiyatlar adil ve müşteri hizmeti iyiydi. Personel yardımcı ve dostça. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon güzel. Beklemek için çok fazla zamanım yoktu ve rezervasyon yapmadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin / hizmetin kalitesi iyiydi ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Tavsiye ederim!

2023-10-09 Fatma

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'nde çok güzel bir zaman geçirdim. Fiyatlar uygun ve müşteri hizmeti mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu ve çok misafirperverdi. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon çok güzel. Beklemek için çok uzun bir süre olmadı ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin / hizmetin kalitesi harikaydı ve genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Kesinlikle geri geleceğim!

2023-10-14 Ahmet

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi harika bir yer. Fiyatlar makul ve müşteri hizmeti harika. Personel yardımcı ve dostça. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık. Beklemek için çok fazla zaman harcamadım ve rezervasyon yapmadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün / hizmet kalitesi harikaydı ve genel deneyimim memnun ediciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-19 Zeynep

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'ni sevdim. Fiyatlar makul ve müşteri hizmeti iyiydi. Personel yardımcı oldu ve profesyoneldi. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık. Beklemek için çok fazla zaman harcamadım ve rezervasyon yapmadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün / hizmet kalitesi iyiydi ve genel deneyimim oldukça tatmin ediciydi. Tavsiye ederim!

2023-10-24 Mustafa

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Fiyatlar makuldu ve müşteri hizmeti mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu ve profesyoneldi. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık. Beklemek için çok fazla zaman harcamadım ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin / hizmetin kalitesi harikaydı ve genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-29 Elif

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'nin benim için harika bir deneyim oldu. Fiyatlar adil ve müşteri hizmeti iyi. Personel yardımcı ve dostça. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon güzel. Beklemek için herhangi bir süre yoktu ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenli. Ürünlerin / hizmetin kalitesi iyiydi ve genel deneyimim tatmin ediciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-03 Ayhan

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'nin tadını çıkardım. Fiyatlar makul ve müşteri hizmeti iyiydi. Personel yardımcı oldu ve profesyoneldi. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık. Beklemek için herhangi bir süre yoktu ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenli. Ürünlerin / hizmetin kalitesi iyiydi ve genel deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Tavsiye ederim!

2023-11-08 Yılmaz

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi harika bir yer. Fiyatlar adil ve müşteri hizmeti harika. Personel yardımcı ve dostça. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon güzel. Beklemek için herhangi bir süre yoktu ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün / hizmet kalitesi mükemmeldi ve genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Kesinlikle geri döneceğim!

2023-11-13 Feride

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'ni sevdim. Fiyatlar adil ve müşteri hizmeti mükemmeldi. Personel yardımcı ve dostça. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon güzel. Beklemek için herhangi bir süre yoktu ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün / hizmet kalitesi harikaydı ve genel deneyimim tatmin ediciydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-18 Gülay

Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi Oto Galerisi'nde harika bir deneyim yaşadım. Fiyatlar uygun ve müşteri hizmeti mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu ve profesyoneldi. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık. Beklemek için herhangi bir süre yoktu ve rezervasyonum vardı. Tesisler temiz ve düzenli. Ürünlerin / hizmetin kalitesi mükemmeldi ve genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Traksan Ticaret Hars Traktor Bayi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?