Trabzon international turizm yorumlar

Trabzon international turizm yakın Türk Telekom, Kahramanmaraş Caddesi, Kemerkaya Mahallesi, Trabzon, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61110

  • Adres: Kemerkaya, Kahramanmaraş Cd. Suluhan İş Merkezi No:2 Kat : / 100, 61030 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 544 321 18 61
  • Web sitesi: internationalturizm.com
  • Enlem, Boylam: 41.0056402, 39.7296293

Trabzon international turizm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Trabzon international turizm yorumlar

The best tourism company in turkey. Its a family business where they give all to their work. Any time you call them they are there to help. We had a problem through this trip they solved it with a phone call. This whole trip was like a dream because of them. ???????????????????????? …

First of all, I got their contact numbers from Instagram, and I contacted Brother cemil, who coordinated everything for me from A to Z. My family and I went to Trabzon, and it is no secret that I was afraid of these trips, being the first … Daha fazla

It was a very good experience and relaxing holiday, they were very nice and helpful also they try their best to provide you with best options and satisfied you. I really appreciate their hard work and I recommend them for you guys. Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

Türkiye'nin en iyi turizm şirketi. Aile şirketi olduğu için işlerine her şeyi veriyorlar. Onları aradığınız her zaman yardımcı oluyorlar. Bu seyahat boyunca bir sorun yaşadık, bir telefonla çözdüler. Onlar sayesinde bu seyahat bir rüyaydı.

2023-09-25 Ali

Öncelikle, iletişim numaralarını Instagram'dan aldım ve her şeyi benim için A'dan Z'ye koordine eden Cemil Abi ile iletişime geçtim. Ailemle Trabzon'a gittik ve bu seyahatlerden korktuğum da bir sır değil, çünkü ilk ...

2023-09-25 Ahmet

Çok iyi bir deneyim ve dinlendirici bir tatildi, çok nazik ve yardımseverlerdi, ayrıca size en iyi seçenekleri sunmak ve sizinle memnun olmanızı sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çalışmalarını gerçekten takdir ediyorum ve onları sizlere tavsiye ediyorum.

2023-10-10 Emine

Muhteşem bir tatil. Personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Hizmet kalitesi mükemmel. Her şey için teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Mehmet

Harika bir deneyimdi. Her şey mükemmel planlanmıştı. Şirket çok profesyonel ve misafirperver. Çok memnun kaldım.

2023-10-20 Fatma

Eşim ve ben Trabzon turu yaptık ve çok memnun kaldık. Trabzon International Turizm Seyahat Acentesi harika bir hizmet veriyor. Personel çok yardımcı oldu ve her şey mükemmel organize edildi. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-25 Murat

Trabzon International Turizm Seyahat Acentesi'nden alınan hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve misafirperver. Tatil boyunca herhangi bir sorun yaşamadık ve herşey mükemmel organize edildi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Zeynep

Muhteşem bir tatil yaşadık. Trabzon International Turizm Seyahat Acentesi'nin hizmetinden çok memnun kaldık. Personel çok yardımcı oldu ve turumuzu mükemmel organize ettiler. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-04 Hakan

Trabzon turuna katıldık ve çok memnun kaldık. Trabzon International Turizm Seyahat Acentesi harika bir hizmet veriyor. Her şey mükemmel organize edildi ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-11-09 Ayhan

Trabzon International Turizm Seyahat Acentesi'nde mükemmel bir tatil geçirdik. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Her şey mükemmel planlanmıştı ve turumuzun tadını çıkardık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Merve

Trabzon turuna katıldık ve harika bir deneyim yaşadık. Trabzon International Turizm Seyahat Acentesi'nin hizmetinden çok memnun kaldık. Personel çok yardımcı oldu ve her şey mükemmel organize edildi. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-11-19 Kemal

Trabzon turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Trabzon International Turizm Seyahat Acentesi gerçekten harika bir hizmet veriyor. Personel çok yardımcı ve misafirperver. Tur mükemmel organize edildi ve her şey çok düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Trabzon international turizm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?