Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. yorumlar

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. yakın Toyota Türkiye Satış ve Pazarlama A.Ş., Yakacık D100 Kuzey Yanyol, Cumhuriyet Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34876

  • Adres: Cumhuriyet, Cumhuriyet Mahallesi, D100 Kuzey Yan Yol Caddesi, Yakacık Cd. No:5, 34876 Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 453 53 53
  • Web sitesi: toyota.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9051651, 29.2137616

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. yorumlar

Merhabalar bugün aracımı alj çekmeköyden teslim aldım burdan iyikide toyota diyorum bana herkonuda araçımı hızlı birşekilde teslim almama yardımçı olan özverili çalışan ismail EKİNCİ beye ve ayrıca Zeynel ustama çok teşekkür ediyorum bir markanın gerçek değerleri çalışanlarıdır Toyotayla yola devam ???? …

2023-09-23 Ayşe

Merhabalar bugün aracımı alj çekmeköyden teslim aldım burdan iyikide toyota diyorum bana herkonuda araçımı hızlı birşekilde teslim almama yardımçı olan özverili çalışan ismail EKİNCİ beye ve ayrıca Zeynel ustama çok teşekkür ediyorum bir markanın gerçek değerleri çalışanlarıdır Toyotayla yola devam ????

2023-10-08 Mehmet

Aracımızı Toyota'dan aldık ve servisleri oldukça memnun edici. Hem servis hem satış anlamında profesyonel ve güvenilirler. İşlerini düzgün yapmaları ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemle çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ceren

Bir süredir araç kullanan biri olarak genel olarak Toyota markasını tercih ediyorum. Toyota'nın araçları güvenli, dayanıklı ve kullanımı kolay. Ayrıca servis ve müşteri hizmetleri de oldukça iyi. Herhangi bir sorun yaşadığımda çözüme ulaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023-10-18 Emre

Toyota'dan aldığım araçla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Hem satış süreci hem de servis hizmetleri oldukça profesyonel ve kusursuzdu. Araç kaliteli ve güvenli bir şekilde teslim edildi. Toyota markasını tercih ettiğim için çok memnunum.

2023-10-23 Elif

Toyota'nın servisleri oldukça iyi. Aracımın periyodik bakımını burada yaptırıyorum ve her seferinde memnun ayrılıyorum. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Ayrıca servis süresi de beklediğimden daha kısa oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Ali

Toyota'nın müşteri hizmetleri çok ilgili ve yardımcılar. Aracımla ilgili herhangi bir sorun yaşadığımda hemen çözüme kavuşuyoruz. Ayrıca servis süreleri de oldukça hızlı ve kaliteli. Toyota'yı tercih etmekten memnunum.

2023-11-02 Nil

Toyota markalı bir araç kullanıyorum ve oldukça memnunum. Aracım güvenli, konforlu ve dayanıklı. Satış sonrası müşteri hizmetleri de oldukça iyi. Herhangi bir sorun yaşadığımda çözüm bulmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023-11-07 Kerem

Toyota kurumsal ofisinden araç satın aldım ve gayet memnun kaldım. Satış süreci oldukça profesyonel ve hızlıydı. Araç da sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Hem Toyota markasını hem de kurumsal ofislerini tavsiye ederim.

2023-11-12 Sevgi

Toyota servisleri oldukça iyi. Araç bakımı için buraya geliyorum ve her seferinde memnun ayrılıyorum. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Ayrıca bekleme süresi de kısa oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Murat

Toyota markası için çok olumlu bir deneyim yaşadım. Hem satış aşamasında hem de servis hizmetinde profesyonel ve güvenilir bir yaklaşım sergiliyorlar. Ayrıca araçlar kaliteli ve dayanıklı. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?